Sport

De trei ori campioni naţionali

Ciprian Marinuţ

Echipa de fotbal tenis juniori a clubului Comexim R. Lupeni, antrenată de Dima Druncea, şi-a asigurat câştigarea medaliilor de aur în Super Liga de fotbal tenis la echipe, dublu şi triplu, cu o etapă înainte de finalul campionatului.

Favoriţii au devenit campioni
Echipa clubului Comexim R. Lupeni, alcătuită din Alexandru Turbatu, Marius Stoenică, Sergiu Ban, Marius Moldovan şi Daniel Popovici, este „regina” Super Ligii de fotbal-tenis. Sportivii antrenaţi de Dima Druncea au câştigat trei dintre cele patru probe ale competiţiei, clasându-se pe locul întâi la echipe, dublu şi triplu, cu o etapă înainte de finalul campionatului. Hunedorenii au obţinut trei victorii din trei posibile în penultima etapă, desfăşurată în 3-4 septembrie la Salonta şi au devenit campioni. „Ne-am confirmat statutul de lideri şi de favoriţi şi am câştigat cu 3-0 partida cu Viitorul Alexandria, cu 2-1 meciul cu Crişul Oradea, campioana anului 2009, şi cu 2-1, întâlnirea cu Tengo Salonta. În felul acesta, ne-am asigurat locul întâi în toate probele cu excepţia celei de simplu”, a spus antrenorul Dima Druncea.

Şi fetele sunt în cărţi la titlu
Clubul Comexim R Lupeni se află pe prima poziţie în clasament la senioare şi junioare, la o diferenţă de opt puncte faţă de a doua clasată, înaintea penultimei etape, care va avea loc în acest week-end la Alexandria. „E aproape sigur că vom câştiga titlurile naţionale pe echipe, atât la senioare, cât şi la junioare. Avem, de asemenea, şanse la medaliile de aur, respectiv la simplu şi dublu senioare, dublu şi triplu junioare. Indiferent de rezultatele de la Alexandria, putem pune mâna pe medaliile dorite, dacă vom câştiga în ultima etapă care va avea loc la Lupeni în 18-19 septembrie, la Sala de sport a şcolii generale nr. 2”, a afirmat antrenorul sportivilor de la Comexim R. Lupeni.
Sportivii de la clubul din Lupeni, care sunt sau vor deveni campioni naţionali, vor participa la Campionatul Mondial care va avea loc în Turcia, la mijlocul  lunii octombrie.

One thought on “De trei ori campioni naţionali

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura