Actualitate

De o lună, orașul Simeria este sub asaltul gunoaielor. Aleșilor locali nici că le pasă

De mai bine de o lună, orașul Simeria stă sub asaltul gunoaielor. Aleșii locali se zbat zi de zi ca simerienii să aibă un loc plin de gunoaie, să meargă la cumpărături și să facă slalom printre resturile aruncate pe acolo. Dar, ce să-i faci când orașul are un consiliu local care lucrează permanent împotriva celor care-i plătesc!

A amânat ședința
Ieri, primarul Simeriei, Iulius Bedea, a făcut o nouă încercare pentru a declanșa starea de alertă în oraș și demararea achiziției serviciilor de salubrizare și iluminat public. De data asta a pus o piedică secretarul general al orașului, Adrian Nicolae Todor. Care secretar nu a reușit (sîc) să termine documentele de convocare a consiliului local. Era și mult de muncă, ce să spunem! Dar, când vrei ca oamenii să stea printre gunoaie, faci tot posibilul să împiedici revenirea la normal.
Astăzi, edilul șef al Simeriei spune că așteaptă documentele și le propune aleșilor locali declanșarea stării de alertă. Urmează apoi un alt hop, avizul prefectului. Ei, acum e acum! Prefectul, care este în campanie electorală pentru președinția Consiliului Județean, sigur va judeca corect și nu va ține cont de faptul că primarul din Simeria este PSD. Pentru că prefectul nu trebuie să țină cont de coloratura politică a primarilor. (S.Popa)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

„PCR”-ul (pile, relații, cunoștințe) merge și la privat, nu doar la insti­tuțiile de bugetari. Do­vada…

11 ore ago

Bulina albă

Marcel Dobrică, antrenor emerit din Petrila Pentru că elevii săi au obținut titlul de vicecampioni…

11 ore ago

Bulina neagră

Costel Cîrcel, recidivist din Petroșani Pentru că este un pericol social după cum au decis…

11 ore ago

Primarii-fotbaliști din țară, vicecampioni europeni. Primarul din Crișcior, singurul edil din județ participant la Campionatul european

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale,…

11 ore ago

Tupeu de hoț! A jefuit o locuință în timp ce proprietarul dormea

Autorul infracțiunii era prieten cu copiii păgubitului și știa că are în casă bunuri care…

11 ore ago