ActualitateFlash

De o lună, orașul Simeria este sub asaltul gunoaielor. Aleșilor locali nici că le pasă

De mai bine de o lună, orașul Simeria stă sub asaltul gunoaielor. Aleșii locali se zbat zi de zi ca simerienii să aibă un loc plin de gunoaie, să meargă la cumpărături și să facă slalom printre resturile aruncate pe acolo. Dar, ce să-i faci când orașul are un consiliu local care lucrează permanent împotriva celor care-i plătesc!

A amânat ședința
Ieri, primarul Simeriei, Iulius Bedea, a făcut o nouă încercare pentru a declanșa starea de alertă în oraș și demararea achiziției serviciilor de salubrizare și iluminat public. De data asta a pus o piedică secretarul general al orașului, Adrian Nicolae Todor. Care secretar nu a reușit (sîc) să termine documentele de convocare a consiliului local. Era și mult de muncă, ce să spunem! Dar, când vrei ca oamenii să stea printre gunoaie, faci tot posibilul să împiedici revenirea la normal.
Astăzi, edilul șef al Simeriei spune că așteaptă documentele și le propune aleșilor locali declanșarea stării de alertă. Urmează apoi un alt hop, avizul prefectului. Ei, acum e acum! Prefectul, care este în campanie electorală pentru președinția Consiliului Județean, sigur va judeca corect și nu va ține cont de faptul că primarul din Simeria este PSD. Pentru că prefectul nu trebuie să țină cont de coloratura politică a primarilor. (S.Popa)

Această prezentare necesită JavaScript.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura