Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii pe la colțuri că un an­gajat cu caschetă se droghează cât e ziua de lungă. Omul de care vorbim este un ad­junct într-un de­par­tament și se pare că are datorii și pe la că­mătarii din zonă. Per­sonajul de care vorbim se dă mare justițiar, dar este doar un pre­făcut, anunță zvonerii de serviciu. Cică res­pec­tivul se ocupă și cu jocurile de noroc, iar până acum a reușit să rămână în sistem doar pentru că șefii nu au aflat prea multe des­pre activitățile sale ile­gale. Gurile rele șu­șo­tesc că omul nostru se pricepe la jocuri, asta e clar. Numai că ac­țiu­nile sale din afara ser­viciului nu se prea po­trivesc cu activitatea de la serviciu. Ba, chiar se bat cap în cap.

 

Cârcotașii de ser­viciu spun că o duduie cu funcție este tare su­părată zilele a­ces­tea. Nu, nu e vorba că nu câștigă suficient, banii nu sunt o problemă. Nici afacerea soțului nu îi face probleme. Nu. Singura chestiune care o nemulțumește este că un personaj din zonă a părăsit-o. Aceasta este drama ei, anunță zvonerii pe la colțuri. Duduia noas­tră stă și plânge toată ziua și nici datoria de la muncă nu o poate face, deoarece se gân­dește la omul iubit. Și plânge, și plânge, și nimeni nu o poate alina. Dar, respectiva mai are o șansă să-și revină. Va putea să fie cu omul de care este îndrăgostită peste câ­teva luni, când acesta va fi mult mai liber.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

2 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

2 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

2 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

2 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

2 ore ago