De luni, se distribuie tichetele gratuite de călătorie pentru pensionarii din Deva

       

    Potrivit comunicatului transmis de Primăria Deva, de luni, 16 aprilie 2018,pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.000 de lei, din municipiu beneficiază de tichete gratuite de călătorie pentru transportul public local.

      Tichetele pot fi ridicate în perioada 16-27 aprilie 2018, de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva (holul intrării principale), de luni până joi – între orele 8:00-13:00, și vineri – între orele 8:00-12:00.

      La ridicarea tichetelor gratuite de călătorie este obligatorie prezentarea  cărții de identitate ( şi copie) a ultimului cupon de pensie (inclusiv copie). Pentru situațiile deosebite (probleme medicale, absență din localitate etc), Primăria Municipiului Deva prelungește perioada de distribuire a tichetelor gratuite de călătorie până în data de 18 mai 2018.

      În intervalul 2-18 mai 2018, biletele gratuite pentru transportul public local vor fi distribuite doar la sediul Primăriei Municipiului Deva (Piața Unirii, nr. 4), camera 29, de luni până vineri, între orele 9:00-11:00. Tichetele gratuite sunt valabile pentru 10 călătorii dus-întors/lună, în perioada aprilie – iulie 2018. (A. Clej)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Adrian Gărdean va fi dus cu mandat la Înalta Curte

           Afaceristul hunedorean Adrian Gărdean (foto) nu s-a prezentat azi la Înalta Curte de Casaţie  şi...

Simota lăsat pieton de polițiști

Afaceristul din Valea Jiului, Alin Simota, a călcat din nou pe bec, de data aceasta în calitate de conducător auto....

Trei adolescenţi s-au apucat de tâlhărit

           Trei minori din Vulcan sunt cercetați de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din municipiu, pentru...

Închide