Politica si administratie

De la Oradea vine inspirația!

Primarul Devei, Florin Oancea, îm­pre­u­nă cu administratorul public al reședinței de județ, dar și cum secretarul general al municipiului, directorul tehnic al primăriei și alți angajați, au făcut o vizită de lucru la Oradea.
„Împreună cu colegii din Primăria Deva și din Consiliul Local, am făcut astăzi (n.r.-ieri) o vizită de lucru la Oradea.
Am avut întâlniri cu Ilie Bolojan – pre­ședintele Consiliului Județean Bihor, cu Florin Birta – primarul municipiului Oradea, pre­cum și cu directori din Primăria Oradea. Printre temele discutate au fost cele legate de regenerare urbană, investiții din fonduri europene, bugetul de stat și bugetul pro­priu, parcări subterane și supraterane etc.
Ne bazăm pe experiența acumulată de colegii din Primăria Oradea și preluăm bu­nele practici administrative și la Deva.
Mulțumim gazdelor noastre de pentru toate informațiile pe care ni le-au pus la dis­poziție și pentru ospitalitate!”, a afirmat edilul șef al Devei, Florin Oancea.
Primarul Devei nu este la prima vizită de lucru în Oradea, el a mai fost împreună cu o delegație de la primărie pe vremea când Ilie Bolojan era edilul șef al municipiului Ora­dea. De la orădeni a preluat și modeul se­diului Direcției de Taxe și Impozite de la Deva, iar acum devenii așteaptă și alte proiecte similar cu cele din Oradea. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura