De la afumătoare era să le ardă casa

5 aprilie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

03 banita fpocMaximilian Gânju

Un locuitor din comuna Băniţa era cât pe ce să rămână fără casă, după ce şi-a pus slănina la afumat într-o cămăruţă de lângă imobil, dar n-a mai supravegheat-o şi din cauza grăsimii scurse pe jar totul s-a aprins.

Focul a fost observat abia când a ajuns şi la acoperişul imobilului, care a fost afectat în mică măsură. Din fericire, pompierii din Petroşani au reuşit să stingă incendiul înainte ca întreaga gospodărie să fie mistuită, iar oamenii să rămână fără agoniseala de o viaţă.
„Am fost solicitaţi să intervenim în comuna Băniţa pentru stingerea unui incendiu. Iniţial, s-a anunţat că arde o casă, dar de fapt, era o afumătoare improvizată într-un şopron. Nu au fost probleme, incendiul a fost stins. Au ars acoperişul şi circa 30 de kilograme din slănina pe care o aveau în afumătoare”, a declarat Ovidiu Cristea, plutonier şef adjunct la Detaşamentul de Pompieri Petroşani.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Schimbare de lider

CNS „Cetate” Deva a revenit pe primul loc în clasamentul Ligii a IV-a Hunedoara, după victoria de acasă cu CSM...

Mezei, învins prin ştrangulare

Alexandru Mezei, de la „Gladiators Gym” Deva, a pierdut primul său meci disputat în arena internaţională a „MMA”, fiind învins...

Altfel de joc, acelaşi rezultat

Cu şapte titulari noi, FC Hunedoara a jucat mai bine în meciul din deplasare cu Vulturii Lugoj, decât în partida...

Închide