De ce sunt necesare întreruperile generale de apă?

05 victor-arion-dir-apaprod-30Natalia Bumbac

Întreruperile generale de apă potabilă pentru consumatorii din zona în care operează SC Apa Prod SA Deva au legătură cu lucrările efectuate prin contractul „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Hunedoara”, finanţat din fonduri europene.
Proiectul a fost divizat în 10 contracte de lucrări, unul dintre ele fiind reabilitarea Staţiei de tratare a apei de la Sântămăria Orlea, care asigură apa potabilă pentru localităţile Deva, Simeria, Călan, Haţeg şi alte 38 de localităţi rurale. Printre lucrările care sunt prevăzute în acest contract se numără modernizarea completă a staţiei de tratare, înlocuirea conductelor vechi cu unele noi etc., totul pentru creşterea calităţii apei potabile şi a serviciilor oferite consumatorilor.
Potrivit directorului general al SC Apa Prod SA Deva, Victor Arion (foto), întreruperea de astăzi a fost necesară pentru cuplarea conductei de aducţiune noi la reţeaua de apă potabilă. „Întreruperea generală a apei potabile de astăzi, 8 decembrie, a fost necesară pentru cuplarea la noua conductă de aducţiune a apei de la Uzina de apă de la Sântămăria Orlea, pe porţiunea Batiz – Simeria – Sântuhalm – Deva. Din conducta de aducţiune care are 36 de kilometri lungime, a fost înlocuită o porţiune de 26 de kilometri. Anul acesta nu vor mai fi întreruperi generale de apă, lucrările trebuind să fie încheiate până în 31 decembrie”, a explicat directorul general al SC Apa Prod SA Deva.

4 comentarii la „De ce sunt necesare întreruperile generale de apă?

 • 8 decembrie 2015 la 9:54
  Permalink

  Masina de spalat bani da rateuri domnule Arion ???
  Sau au inceput pelerinele galbene sa dea inspre maron si put ??
  Aveti grija la colindatori!

 • 8 decembrie 2015 la 11:55
  Permalink

  Si pentru cuplarea unei conducte la retea este necesar 24 de ore, care altii schimba un pod. Astea inseaman ca aveti niste angajati incompetenti, si cred ca si conducerea este la fel daca nu isi da seaman de acest lucru

 • 8 decembrie 2015 la 16:26
  Permalink

  Anul asta, ori s-a intrerupt apa, ori la loc comanda. Unde naiba s-a mai pomenit asa ceva ?

 • 9 decembrie 2015 la 4:13
  Permalink

  Apaprod sunt de o nesimtire crasa.Au interupt apa la ora 16.00 luni 7 decembrie si azi 9 decembrie ora 5.00 nu avem apa in satele din jurul Calanului.ANPC DOARME? trebuie dati in judecata…Rusine!!!!!!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.