De ce s-a supărat primarul Dan Bobouţanu pe cei de la Apa Prod?

6 ianuarie 2020 | 14 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), e foc şi pară, după ce a aflat că un proiect de alimentare cu apă şi canalizare pentru satele aparţinătoare oraşului nu a demarat încă.

Răspunsul care a declanşat scandalul
”Solicit conducerii Consiliului Judeţean Hunedoara să-l demită pe directorul general al societăţii Apa Prod şi echipa de implementare a proiectelor pe fonduri europene din cadrul acestei societăţi”, a declarat primarul Dan Bobouţanu pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Dar, de ce s-a supărat, din nou, edilul şef al Hunedoarei, pe cei de la Apa Prod? În 18 decembrie 2019, primarul Dan Bobouţanu a transmis către Consiliul Judeţean Hunedoara următoarea adresă:
”În data de 2 octombrie 2019, societatea Apa Prod a trimis un răspuns, în baza Legii 544, domnului Bogdan Rămuş, din satul aparţinător Boş, privind proiectul pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare din zona Zlaşti, Boş şi Groş. În acest răspuns este consemnată următoarea frază. «La această dată (n.r.- 2.10.2019) nu vă putem da asigurări certe că se vor aproba spre finanţare investiţiile privind înfiinţarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare pentru întreaga populaţie aferentă zonei Zlaşti, Boş, Groş şi nici termenul la care vor începe lucrările de execuţie».
Din răspunsul dat de Societatea Apa Prod înţelegem că în satele aparţinătoare municipiului Hunedoara nu există posibilitatea finanţării investiţiei privind reţelele de apă şi canalizare. Acest lucru este în totală contradicţie cu afirmaţiile societăţii Apa Prod şi ale Consiliului Judeţean Hunedoara, cum că satele aparţinătoare Hunedoarei sunt incluse în Proiectul Regional Dezvoltarea Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată în judeţul Hunedoara, derulat de Apa Prod.
Prin prezenta adresă ne exprimăm nedumerirea şi totodată indignarea privind informaţiile pe care le aruncaţi în spaţiul public. De asemenea, considerăm că managementul societăţii Apa Prod se află la cota de avarie şi în aceste condiţii solicităm demiterea de urgenţă a celor care se fac vinovaţi atât de întârzierea acestui proiect deosebit de important, cât şi a celor care dezinformează populaţia Hunedoarei cu privire la investiţiile cuprinse în acest proiect”.
Precizăm că răspunsul oferit cetăţeanului care a întrebat când se va introduce reţeaua de apă potabilă la Boş a fost semnat de purtătorul de cuvânt al operatorului de apă, Andreea Morogan.

În trimestrul al treilea al acestui an
Fiindcă noi, cei de la MESAGERUL HUNEDOREAN, aveam alte informaţii legate de acest proiect, am solicitat, fireşte, conducerii Apa Prod Deva, mai exact directorului general al societăţii, să ne spună care este situaţia proiectului de introducere a reţelei de apă şi canalizare în cele trei sate aparţinătoare municipiului Hunedoara?
”Lucrările pentru alimentarea cu apă şi canalizare, dar şi reabilitări şi extinderi ale reţelei de apă şi canalizare în Hunedoara, Zlaşti, Boş, Groş şi Răcăştie, vor demara în trimestrul al treilea al acestui an. Este clar că proiectul va fi realizat. Nu încape nici o îndoială! Valoarea totală a proiectului este mult mai mare decât a fost stabilit iniţial, cu câteva milioane de euro în plus”, ne-a declarat textual Victor Arion, directorul general al societăţii Apa Prod Deva.
La rândul său, Mircea Bobora, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, a spus că ştie de adresa trimisă de primarul din Hunedoara şi că va discuta în aceste zile despre situaţia proiectului cu pricina.

Loading...

Comentarii (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Isfan spune:

  Bravooo primare! Daca il dai jos pe arion cu furtisagurile lui ai respectul angajatilor apaprod!!!

 2. Delia Hanga spune:

  Cu adevărat justiția e oarbă

  Fiindcă pe Dragnia l-a băgat la răcoare pentru că a angajat fictiv două muieri la Protecția Copilului dar are mari probleme în a face același lucru cu burtosul de la Apaprod care a făcut același lucru.

 3. cetatean spune:

  fantastic.

 4. marcel spune:

  ca sa vezi ce chestie!primarul afla si figuta la presa…
  pe dna harau a anuntat-o?
  ca cica ar fi pe bune…

 5. buciuman spune:

  Haos total, adresele nyu se semneaza si de director general, are aviz juridic? doar e vorba de legea 544, intreb si eu ….

 6. Bolesc spune:

  Bravo Boboutane, singurul care zici lucrurilor pe nume! Trimite-l acasa pe bogatanul asta imreuna cu seful lui de achizitii ca au secat firma si ei si-au umplut buzunarele!

 7. andrei spune:

  de ce nu sunteti suparat si ca la hunedoara nu functioneaza ghiseul.ro online?
  sau nu ati auzit de ghiseul.ro?

 8. Emilus spune:

  Il doare n fundu ala mare pe arion, pot sa latre primarii ca el e cu comunistor, impart banutii apaprod

 9. Lolo spune:

  Ti-ai gasit nasu Arioane, sa te duci dupa mircia la zdup. Asa te porti cu angajatii, asta primesti

 10. Janin Antonescu spune:

  Este incredibil cum acest individ parșiv,arogant și răzbunator aflat ,din vremuri imemoriale,la conducerea Apaprod a crezut cä o să-i țină la infinit cu abuzurile și mașinațiunile de tot felul.

  Cä o sä-i ținä la infinit cu șmenozelile lui de la IGO gen 1980 ,de genul :tu nu vii la scarbici că eu te pontez,cä nimuricii ăștia nu comentează…

  Cä o să facä numai ce vrea el în disprețul.profund al legilor.

  Că nu există ,nici la ora actuală, o grilä de salarizare discutatä cu partenerul social;negoicierea salarizării a dispărut, aceasta fiind fäcutä în mod arbitrar,discreționar și doar pentru slugile lui fidele.

  Soluția idealä ar fi una de preluare ,în timp,în subordinea primäriei astfel încât oamenii să aibe și drepturi nu doar obligații.

  Desigur, färä acest personaj sinistru.

 11. ION spune:

  Cam asa e, dar acum e pe duca! Se ocupa primarii de el ca sa plece, dar sa vedeti ce se va descoperi dupa….

  Va urma!

 12. IGO spune:

  Nu il slabiti pe ticalosul de arion, cum isi bate el joc de oameni si ii tine in foame , asa sa ajunga si el!

 13. emilus spune:

  Demite-l odata primare, ca are de unde trai la cat a acumulat de cand ne tine cu salarii de *****

 14. San Stoian spune:

  Inițial am vrut să-l întreb dacă se dau tichete culturale după care mi-am adus aminte că cel veșnic de la Aparod nu a dat nici bonurile de masă care trebuiau acordate până pe 29.02.2020 așa că m-am răzgândit…n-are rost…pur și simplu n-are rost…

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 7.01.2020

Elis Ramadani Covaci, tânăr din Lupeni Pentru că a fost arestat preventiv sub acuzaţiile că a agresat şi tâlhărit, alături...

Bulina albă, 7.01.2020

Alexandru Ilie, judoka la LPS Cetate Deva Pentru că a fost selecţionat un echipa României care a participat la turneul...

Gura lumii, 7.01.2020

Vorbesc cârcotaşii prin târg că un şefuleţ de pe la noi trage tare să ajungă în fotoliul pe care-l vânează...

Închide