Comunitate

De ce este supărat primarul din Geoagiu

04 ioan valean primar geoagiu (17)Magdalena Şerban

Primarul oraşului Geoagiu, Ioan Vălean (foto), spune că este foarte supărat. Această supărare i se trage de la starea deplorabilă a drumurilor judeţene care străbat oraşul. În primul rând, pentru că drumurile ce aparţin de Consiliul Judeţean au fost uitate de cel care le administrează şi, în al doilea rând, pentru că locuitorii oraşului cred că de vină pentru starea jalnică a acestora este el, primarul. Să nu mai punem la socoteală că se apropie evenimentele de peste vară, care ar trebui să atragă lumea, nu să o sperie din cauza gropilor existente în asfalt.
„Ne-am apucat de modernizarea trotuarelor din Gelmar spre Geoagiu şi a mai multor drumuri orăşeneşti, stricate de viiturile din ultima vreme. Cu acestea ne descurcăm pe plan local. Suntem însă mâhniţi că onor constructorii autostrăzii, deşi au un protocol semnat în acest sens, nu au reuşit să repare drumurile din zonă, stricate din cauza maşinilor de mare tonaj. Au făcut câte ceva, dar nu tot ceea ce e stipulat în protocolul amintit. De asemenea, drumul judeţean ce duce la Geoagiu-Băi e plin de gropi şi are spărturi la tot pasul. Asta, pentru că firma care îl administrează, „Viva Construct”, nu a făcut nimic să astupe craterele din asfalt, deşi suntem la jumătatea verii. Am făcut sesizări către Consiliul Judeţean şi ni s-a promis că se va rezolva problema, dar nu a venit nimeni să repare. Inclusiv drumul către Sanatoriul de Pneumoftiziologie
Geoagiu sau cel către Băcâia se află sub tutela aceluiaşi administrator. Deci, e vorba de kilometri întregi de pe raza noastră teritorială. S-au realizat doar nişte lucrări la Aurel Vlaicu, dar gropile sunt plombate ca şi când le-ar fi făcut stomatologii. Aici, cel puţin în cinstea sărbătorii ce va urma (13-15 septembrie), ar trebui covor asfaltic. Cât am fi noi de modeşti, nu ne putem mulţumi cu praf în ochi. Ce ţine de planul local, facem, dar dacă nu suntem sprijiniţi, vom călca în gropi în continuare. Nu putem noi să hotărâm asupra drumurilor judeţene, pentru că nu avem autoritatea necesară şi nu aparţin de noi. Prin urmare, vreau ca oamenii să cunoască situaţia aşa cum este ea, nu să creadă că primarul nu vrea să pună umărul la treabă”, spune, cu năduf, Ioan Vălean, edilul şef din Geoagiu.

3 comentarii la „De ce este supărat primarul din Geoagiu

  • Primarul Orașului Geoagiu nu face nimic ptr Geoagiu, acum in perioada aceasta nici apa nu avem , drumurile sunt praf…. De ce se supara Primarul ca acesta este adevarul. Drumul pe la Valeni se face sunt bani, dar aici in Geoagiu nu se fac ptr ca nu sunt bani. Este dezastru .

  • Cu părere de rău, dar cred că Hunedoara se situează printre județele cu cele mai proaste drumuri! Și cică mai vrem turism și investiții!

    Conducători fără cojones!

  • Si culmea ar fi: daca „dobitocii”aia de la judet , ar fi pedelisti!!Dar parca „useleul” e la putere???….Sau tot Boc si Basescu e de vina..??? Molot ce zice…???
    🙂

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura