De ce crede primarul Devei că e bine să ne vaccinăm anti Covid

Adriana Năstase

Cei de la Libertatea au stat de vorbă cu aproape toți primarii de reședință de județ pentru a vedea câți au ales să se vaccineze anti-Covid. Din cei 42 de edili, 35 s-au vaccinat.

În prima parte a campaniei
La jumătatea lunii iulie, 99,3 la sută din primarii Greciei erau imunizați împotriva Covid. Statistica era publicată pentru a im­pulsiona campania de vaccinare prin pu­terea exemplului. În România, astfel de in­formații nu există. Nu s-a realizat nici cen­tralizarea datelor persoanelor vaccinate care lucrează în domenii esențiale – să­nă­tate și învățământ –, iar reflectoarele mass-mediei au fost dirijate către acele per­soane publice care au ales să vor­bească deschis despre alegerea de a fi imu­nizate. Cei mai mulți dintre primarii marilor orașe din țară au declarat că s-au vaccinat în prima parte a campaniei și în­trunesc unanimitate când apreciază în­ce­ti­nirea campaniei de imunizare și nevoia de relansare a eforturilor.
MESAGERUL HUNEDOREAN l-a con­tac­tat pe primarul Devei, Florin Oancea (foto) și l-a întrebat dacă s-a vaccinat și de ce?
„Este clar că nu este obligatoriu să te vaccinezi. Dar, am ales să mă vaccinez împotriva Covid. Am făcut-o în luna martie a acestui an. La fel a făcut și soția mea, și fiica. De ce am ales asta? Pentru că eu consider că nevaccinații sunt mai expuși îmbolnăvirilor. Și dacă m-am vaccinat pot să mai fac virusul, dar va fi o formă mai ușoară a bolii. Când am fost copii ne-am făcut toate vaccinurile, de ce nu am face-o și acum? Teoria Conspirației este o aberație”, a declarat edilul șef al reședinței de județ.

One thought on “De ce crede primarul Devei că e bine să ne vaccinăm anti Covid

  • 19 august 2021 la 8:26
    Legătură permanentă

    Florinele, lasă teoria conspiratiei. Te.ai vaccinat de frica. Mai bine te.ai ocupa de Deva căci nu prea ai făcut mare lucru în cele 2 mandate. Oamenii s.au prins că i.ai mințit cu sala polivalentă de lângă Macon, cu noua piscina olimpica, cu noul stadion al Devei, cu incinta cetății Devei. Până mâine pot scrie ce nu ai făcut în acest oraș, iar ce ai făcut cu vopsirea gardurilor și bordurilor ca la Raliu , cu plantarea de flori , neimplicarea și nepăsarea in exterminarea Termocentralei Mintia, mai rău acuzând minerii din Valea Jiului …Florine de ce minți,? Ai luat binecuvântare de la Părintele tau duhovnic că sa faci o asemenea prostie să te vaccinezi? Nu îți e frica de moarte ,căci pe prospectul vaccinului la efecte adverse apare cuvântul deces dar și tromboze, infarct miocardic , accident vascular,etc. Caută pe net prospectele de la toate vaccinurilor șiai sa vezi că trăiești intr.o lume a conspiratiei fiind păcălit de media și guvern. De ce nu te uiți la 16 km de Deva la supersprimarul din Hunedoara și la proiectele din HD finalizate care au lăsat mult in urma Deva. Deva nu are nevoie de primar fricos. Mi.a plăcut ce a făcut În Deva că primar Mărginean. Ai să vezi că nu mai prinzi alt mandat. Devenii s.au prins mi de promisiunile tale neonoate. De ce Deva arata mai rău că acum 5 ani?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.