Actualitate

De ce a luat-o la vale autostrada Orăştie-Sibiu?

05 autostrada Orastie SibiuPorţiunea din Autostrada A1, mai exact segmentul dintre Sălişte şi Cunţa, închis recent pentru reabilitare, a alunecat din cauză că nu a fost respectat proiectul.
Potrivit informaţiilor făcute publice, CNADNR a primit raportul de expertiză efectuat de o firmă privată în care se arată că tronsonul care a luat-o la vale nu are fundaţie, iar umpluturile sunt realizate din materiale foarte slabe. „În cadrul pachetului necoeziv vizual nu a fost relevat stratul de piatră cu grosime fixă de trei metri. Însumând grosimea de balast şi piatră spartă din proiect se observă totuşi diferenţe de grosime totală, în minus, de până la doi-trei metri faţă de proiect. În aceste condiţii se consideră că geometria şi alcătuirea corpului rambleului şi stratului suport al acestuia nu respectă soluţia din proiect”, se arată în expertiza semnată de prof. univ. dr. Elena Gheorghe, de la firma Rutexepert SRL. Vă amintim faptul că din data de 7 septembrie, traficul rutier pe A1 Orăştie – Sibiu a fost restricţionat între nodul rutier Sălişte şi nodul rutier Cunţa, în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri al autostrăzii. Măsura de restricţionare a traficului rutier se aplică pe o perioadă de aproximativ o lună şi jumătate, în funcţie şi de condiţiile meteorologice. (N.Bumbac)

One thought on “De ce a luat-o la vale autostrada Orăştie-Sibiu?

  • Stimata redactie va rog sa faceti o ancheta de presa si sa publicati listat tuturor semnatarilor „receptiei” lucrarii, precum si o plangere penala impotriva celor care se fac vinovati de plati injuste. Chiar pana la Primul ministru care se vroia presedinte neaparat. Ca oricum e penal.
    Nu suntem totii hoti, ma refer la noi astia mici si amarati, adica platitorii de taxe , impozite si oale sparte , dar cei din administratie, adica primii beneficiar ai banilor luati de la noi, sunt cu T O T I I „Javre ordinare”, de la portar la prim ministru.
    Cum singuri au zis, „Asa sa le ajute Dumnezeu !”

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura