Politica si administratie

De 50 de ani, împreună la bine și la greu!

Ieri, primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea (foto) a pre­miat, de Ziua Internațională a Familiei, cuplurile de aur ale Devei, care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Cu mare bucurie, au participat la această pre­miere peste 100 de cupluri lon­gevive.

Armonie și sănătate
„Aceste familii frumoase (104 cupluri), sunt demne de admirat. Fie­care a „scris” o poveste de viață. Au re­ușit să își respecte jurămintele rostite împreună, în urmă cu jumătate de veac. Cu dragoste, înțelegere, răbdare și respect au împărțit și bune și rele pe drumul vieții. Au găsit maturitatea de a iubi, de a experimenta și de a învăța să trăiască în doi”, a spus edilul șef al Devei, Nicolae-Florin Oancea.
Seniorii au primit din partea Primăriei Municipiului Deva și a Consiliului Local, o diplomă de fidelitate, un premiu simbolic de 500 de lei și flori.
„Este frumos și emoționant să săr­bă­toreşti o jumătate de secol de viaţă trăită împreună. Se spune că abia la 50 de ani, căsnicia îşi dovedeşte cu ade­vărat rezistenţa în timp şi, tocmai de aceea, se sărbătoreşte cu aur.
Le doresc încă o dată sărbătoriţilor noștri, mulţi şi fericiţi ani împreună, în armonie şi sănătate. Să ne revedem bucuroşi la Nunta de Diamant”, a declarat primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.
Familiile premiate au domiciliul în mu­nicipiul Deva şi în localităţile apar­ţină­toare (Archia, Bârcea Mică, Cristur, Sântuhalm) şi au depus cerere înre­gistrată la Compartimentul Stare Civilă Deva.
Aceste cupluri de aur ale Devei ne reamintesc tuturor valorile familiei tra­diționale. (A.N.)

Această prezentare necesită JavaScript.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura