De 1 Mai, pesediştii au protestat la Lupeni

3 mai 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Sorina Popa

Conform hotărârii conducerii partidului, şi pesediştii din Valea Jiului au ales să protesteze de 1 Mai, în loc să participe la petreceri cu mici şi bere. Aproximativ 300 de membri ai PSD din Valea Jiului au participat la un marş de protest, pe străzile municipiului Lupeni, fiind conduşi chiar de către liderul partidului, Victor Ponta.

„Arginţii câştigaţi din trădare”

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la mitingul de protest organizat la Lupeni, că PDL cheltuie de 1 Mai banii românilor pe petrecerile de la mare, iar UNPR s-a reunit în centrul Bucureştiului, pentru a-şi împărţi „arginţii câştigaţi din trădare“. Victor Ponta le-a cerut participanţilor la mitingul de protest să compare acţiunile organizate de 1 Mai de către PSD, pe de o parte, şi de către PDL şi de UNPR pe de altă parte.

„Uitaţi-vă la ce facem noi de 1 Mai şi la ce fac ei. Noi protestăm, iar ei cheltuie banii dumneavoastră în petreceri, la mare. Iar ceilalţi se duc în mijlocul Bucureştiului şi îşi împart arginţii pe care i-au primit pentru trădare“, a spus Ponta.

Senatorul hunedorean Cosmin Nicula a declarat că s-a ales această formă de protest, în loc de organizarea petrecerilor cu mici şi bere, „deoarece guvernul de dreapta a reuşit performanţa de a-şi concedia cetăţenii şi de a arunca ţara în dezastru”. Nicula a declarat că speră ca acesta să fie începutul sfârşitului Guvernului Boc. Membrii PSD au avut asupra lor pancarte pe care scria „Jos Guvernul” şi au scandat lozinci antiguvernamentale.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Muzeul subteran prinde contur

Autorităţile locale din Aninoasa au o rază de speranţă că vor ieşi din criza financiară, după ce proiectul lor privind...

Uniunea Naţională pentru Salvarea Aparenţelor

Dacă la demonstraţia organizată de 1 Mai de către Marian Vanghelie, „reporterii «Realităţii»” au vânat, pentru interviuri, doar persoane cu...

Enduro la… înălţime

Participant la ediţia a II-a a „Enduro Panorama” de la Ghelari, Dani Oţil, vedeta Antenei 1, a avut o porţie...

Închide