Daţi un nume pentru puiul de babuin de la Zoo Hunedoara!

14 mai 2019 | 7 Comentarii | Publicat in: Comunitate, Flash

Adriana Năstase

În urmă cu o lună, la Grădina Zoologică din Hunedoara a venit pe lume un pui de babuin, pentru care se aşteaptă propuneri de nume.

„Puiul s-a născut înainte de Florii. Mama sa l-a ţinut în braţe tot timpul, la piept, şi puiul a supt până mai zilele trecute. Abia acum l-a lăsat jos şi am reuşit să-i facem câteva fotografii. Noi credem că este o fetiţă şi vrem să rugăm publicul să-i găsească un nume. Avem deja mai multe propuneri, Ina, Kiki, Boni, Cici. Mai aşteptăm o săptămână şi apoi vom lua o decizie“, a spus Bianca Lovasz, şef Serviciu Grădina Zoologică Hunedoara.
Bianca Lovasz susţine că anunţul privind naşterea puiului de babuin a fost făcut relativ târziu, la o lună de zile de la eveniment, pentru că s-a aşteptat să se vadă dacă el supravieţuieşte. Părinţii puiului, Maia şi Gusty, sunt tare mândri de ”odrasla” lor. Maia a fost adusă anul trecut la Hunedoara, de la Zoo Tg. Mureş.
”Următoarea achiziţie pe care vrem să o facem este o familie de lupi, de la Grădina Zoologică din Piteşti. Lupul pe care-l avem este foarte bătrân”, a adăugat Bianca Lovasz.

Comentarii (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Aurelian spune:

  Viorica Vasilica

 2. Emilia spune:

  Mika.

 3. Hunedorean spune:

  Bobo sau babu

 4. Pantea Ion spune:

  Tractoras sau Livulica.

 5. Marcel spune:

  Ady copilu zis SIFONU sau ciota Călin zis PRADUITORU.

 6. Alex spune:

  Baby

 7. Gandalf spune:

  Dragnea

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
“Nuntaşii de Aur” din Deva, premiaţi în Parcul ”Cetate”

Cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie vor fi premiate, mâine, miercuri, 15 mai 2019, la ora 12:00, în...

Bulina neagră, 14.05.2019

Robert Caşlarov, tânăr din comuna Şoimuş Pentru că a fost trimis în judecată, alături de alţi şase complici, în stare...

10 miliarde de euro – bani pentru modernizarea localităţilor din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii

Luna mai a venit cu veşti bune pentru primăriile, administraţiile intercomunitare şi universităţile din România. Acestea pot accesa fonduri pentru...

Închide