Politica si administratie

Dat afară din partid, pierde postul de consilier local

Consilierul local Claudiu Ionescu (foto) de la Hunedoara a fost dat afară din Partidul Oamenilor Liberi (POL), iar în aceste condiții el pierde func­ția din Consiliul Local Hunedoara.
Prefectul de Hunedoara, Călin Marian, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „am 30 de zile la dispoziție să emit ordinul de în­cetare a mandatului de consilier local pentru Claudiu Ionescu. Mai sunt câ­teva zile până la epuizarea termenului, și el nu a făcut contestație la decizia partidului de a-l exclude, ca atare voi emite do­cumentul respectiv”.
Ionescu a lucrat în Poliție, dar s-a pen­sionat din cauză de invaliditate, el având mai multe procese cu Primăria Hunedoara, primarul municipiului, ma­nagerul spitalului din localitate. Con­du­cerea POL Hunedoara a decis să-l excludă din partid, după ce Ionescu a participat la întrunirile celor de la AUR. În urmă cu aproape 10 ani, Claudiu Ionescu a cerut pe Facebook “să dăm foc palatelor mafioţilor” și își acuza su­pe­riorii din Poliție de abuzuri. (S.Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura