Dăruieşte o floare, nu da o palmă!

26 noiembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O campanie inedită împotriva violenţei asupra femeilor a fost declanşată ieri, în municipiul Deva. Şase poliţiste, îmbrăcate în uniformă de serviciu, au „acostat” fiecare bărbat întâlnit, dar nu pentru a-l amenda, ci pentru a-i pune în vedere faptul că, femeia trebuie preţuită şi nu maltratată, aşa cum se întâmplă mult prea des în ultima perioadă.

Demers la nivel naţional

Cu braţele pline de flori, reprezentantele sexului frumos din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara s-au prezentat în faţa bărbaţilor deveni cu următorul mesaj: „Violenţa asupra femeii ne răneşte pe toţi. Nu fii indiferent! Nepăsarea poate ucide! Nu da, dăruieşte!”. Toţi cei întâlniţi au primit în dar câte o floare şi au fost extrem de surprinşi de gestul poliţistelor. „Nu mă aşteptam la aşa ceva. Oricum, mi se pare că este o iniţiativă foarte bună, pentru că mulţi bărbaţi, în ziua de astăzi, uită să preţuiască femeia la adevărata ei valoare şi se comportă ca nişte brute. Îi voi dărui floarea soţiei mele”, a declarat Ioan Cobza. De iniţiativa poliţistelor hunedorence nu au scăpat nici bărbaţii angajaţi ai Primăriei Hunedoara, care s-au trezit cu echipa „împotriva violenţei”, peste ei, în birou. În timpul acţiunii, poliţistele au împărţit sute de flori. (L. Botici)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Înţeles de hunedoreni, demis de CFR

Tehnicienii hunedoreni au ezitat să dea cu piatra în Sorin Cârţu (foto) pentru ieşirea nervoasă din partida din Liga Campionilor...

Bulina neagră

Zoltan Lacataş, preşedintele Ligii Sindicatelor Miniere din Valea Jiului

Bulina albă

Ovidiu Hada, primarul municipiului Hunedoara

Închide