FlashSport

Dar din dar de la Andone

Ciprian Marinuţ

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone (foto), a făcut, ieri, o donaţie de echipament sportiv pentru grupele de copii şi juniori de la FC Hunedoara, încercând să „răsplătească” astfel, peste timp, „darurile” primite de el de la clubul Corvinul Hunedoara, la care şi-a început activitatea de fotbalist.

„Plată” pentru trecut, investiţie în viitor
Un număr de 200 de componenţi ai grupelor de copii şi juniori ale FC Hunedoara s-au ales, ieri, cu echipamente de adevăraţi fotbalişti de la fostul jucător de legendă al Corvinului, Ioan Andone. Prezent la Hunedoara, „Fălcosul” a demonstrat încă o dată că nu-şi uită rădăcinile şi ştie să preţuiască locurile şi oamenii care l-au ajutat să devină un fotbalist de top al echipei naţionale a României. Alături de foştii coechipieri Romulus Gabor, Ioan Petcu, Florin Dubinciuc, Mitică Gălan şi Dan Colesniuc, Andone a împărţit echipamente de joc pentru patru grupe de copii şi juniori care reprezintă FC Hunedoara în competiţii. „Am donat treninguri, echipamente de joc şi mingi în valoare totală de 40.000 de lei, copiilor şi juniorilor de la FC Hunedoara, antrenaţi de Daniel Haidiner şi Florin Dubinciuc. Îmbrăcaţi cu noile echipamente, micii fotbalişti au fost foarte bucuroşi. Am ales să fac acest gest pentru copii şi nu pentru echipa de seniori, întrucât cei mici sunt viitorul fotbalului hunedorean şi ei pot duce echipa în Liga I. Ştiu că formaţiile acestea au nevoie de echipament şi am vrut să fac fericiţi 200 de copii, pentru că şi eu am primit enorm de la Hunedoara şi de la Corvinul”, a declarat Ioan Andone.

2 comentarii la „Dar din dar de la Andone

  • Prea putini cu sufletul gen Ando . La Baia Mare care dintre fostii mari jucatori apare vreodata? A-ti lasat Mineru sa moara,nespalatilor !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura