Daniel Ovidiu Draia: Oamenii nu trebuie sã mai achite ratele la bãnci iarna

Sorina Popa

Candidatul PP-DD pentru funcţia de deputat pe Colegiul Brad-Valea Mureşului, Daniel Ovidiu Draia (foto), vrea să pună în practică mai multe puncte din cele propuse de Dan Diaconescu, cel care a înfiinţat acest partid politic.
„Candidez din partea PP-DD, pentru că acest partid vrea să facă ceva pentru cei mulţi, pentru popor. De aceea, şi pentru că persoana care a câştigat în alegerile trecute în  colegiul pe care mă voi lupta nu a făcut nimic pentru cetăţeni, vreau să mă zbat, pentru ca oamenilor să le meargă mult mai bine. Şi nu sunt doar vorbe”, a declarat Daniel Ovidiu Draia, candidatul PP-DD la postul de deputat pe Colegiul nr.1 Brad-Valea Mureşului.

„Se va investi masiv în agricultura bio”

„Mă voi lupta pentru mărirea salariilor şi pensiilor, pentru anularea a aproape tuturor taxelor şi impozitelor actuale, pentru ca să fie introdus un singur impozit pe venituri şi proprietăţi şi să se confişte averile ilicite, obţinute din afaceri cu statul. De asemenea, susţin judecarea de către un tribunal al poporului a tuturor guvernanţilor care au jefuit România. TVA-ul trebuie redus la 10 la sută, astfel ca şi preţurile să scadă. Partidele politice nu mai trebuie subvenţionate. Salariile parlamentarilor, a miniştrilor, a premierului dar şi a preşedintelui ar trebui să fie diminuate. Pe de altă parte, este nevoie de înfiinţarea unei companii naţionale „Averea Poporului”, iar şeful acesteia să fie ales direct de către popor. Statul va cumpăra pământul nelucrat şi va investi masiv în agricultura bio. Aici mă gândesc mai ales la susţinerea realizării unei fabrici de lapte în zona Văii Mureşului, pentru că oamenii nu au unde să-şi vândă laptele colectat în gospodăriile lor. Tot printre dezideratele partidului nostru se mai află şi acela ca oamenii să nu mai plătească pe timp de iarnă, când viaţa e mai scumpă iar acum este şi criză, ratele la bănci, timp de un an”, a declarat Daniel Ovidiu Draia, care va ataca postul de deputat din partea PP-DD, pe Colegiul Brad-Valea Mureşului.

13 comentarii la „Daniel Ovidiu Draia: Oamenii nu trebuie sã mai achite ratele la bãnci iarna

 • 12 octombrie 2012 la 6:30
  Permalink

  de unde dai tu bani de salarii mincinosule?sau faci ca dd cu oltchimu..vi sa ne minti in ziare tot felul de baliverne ca ajutati poporul ..toti sunteti la fel dar mai ales voi astia din pp-ddabia asteptati sa ajungeti parlamentari sa va imbogatiti…nu mai iesi domnule cu tot felu de minciuni ca nu ai nici o sansa pe valea muresului…la otv cu voi

 • 12 octombrie 2012 la 7:07
  Permalink

  eu DLE ovidiu cred ca nu esti normal sau esti un dobitoc fara sanse de a te face bine,cind poti sa sustii asemenea aberatii,totusi ar trebui sa te consulte un psihiatru.Pe bune esti dus rau.

 • 12 octombrie 2012 la 10:14
  Permalink

  Domnule Draia acestea sunt si promisiunile asociatului tau primar Irimie Mihai din campania electorala cand spunea ca scuteste pe toti locuitorii de impozite , oare in cadrul societatii voastre a-ti facut codul fiscal al Romaniei , si tot voi spuneti,, oamenii să nu mai plătească pe timp de iarnă, când viaţa e mai scumpă iar acum este şi criză, ratele la bănci”Intra bancile in somaj pe timp de iarna sau hiberneaza pana cand vine primavara insorita?

 • 12 octombrie 2012 la 10:25
  Permalink

  Si cocalarul asta sa bagat in politica sa isi faca avere ca toti cei lanti politicieni deveni…….niste oameni de nimic o avut noroc cu tatosa ca o furat cand o fost militian)))0

 • 12 octombrie 2012 la 17:05
  Permalink

  Lasa-ti omu sa candideze,ce tot aveti impotriva lui?
  De ce nu va legati de cei care au fost pana acum in functii politice si nu au facut nimic pentru un trai mai bun.Ba dimpotriva au furat si ne-au dus tara de rapa.Ne-au vandut pe doi lei.
  Va este ciuda ca Diaconescu a demascat planul marsav al ciocoiilor de a vinde Oltchimul pe doi bani.Nu sunt un fan al lui Diaconescu,dar pentru asta are o bukina alba.
  Iar dvs. dl.Draia sper ca dupa ce veti ajunge deputat sa nu uitati de promisiuniile facute,si daca nu sunteti in stare sa realizati ceea ce ati promis,va veti da demisia de onoare.
  Pana atunci multa bafta,si sa va ajute D-zeu sa realizati tot ce v-ati propus.JOS CIOCOII!

 • 12 octombrie 2012 la 18:44
  Permalink

  Se vede clar ca domnul Draia umbla dupa CIOLAN, mai ales ca este un traseist politic. El si cu prietenul sau si partenerul de faceri Irimie Mihai care au acelasi sustinator. Sa va fie rusine la amandoi. Nu sunteti in stare sa mergeti sa candidati cinstit si atunci recurgeti la tot felul de inventii si denigrari asupra domnului Nistor Laurentiu. Domnule Nistor sunteti un om deosebit si sa va ajute Dumnezeu sa castigati inca un mandat. Domnul Draia ne minte ca va face in Brad incalzire cu panouri solare,cand stie ca asa ceva nu e posibil. si ca face sa nu mai platim rate iarna.Si pe deasupra astea nu sunt atributiile unui deputat. NU CREDETI TOATE MINCIUNILE PE CARE LE SPUNE DRAIA. BANCILE NU SUNT CONDUSE DE GUVERNANTI SI NU POTI SA FACI SA NU PLATESTI IARNA RATE.Din punctul nostru de vedere al Bradenilor CIOCOII sunt TRASEISTII POLITICI care umbla dupa CIOLAN gen IRIMIE MIHAI SI DRAIA OVIDIU

 • 13 octombrie 2012 la 0:16
  Permalink

  Sunt o angajata a primăriei comunei Soimus . Vreau sa va spun un lucru , nu îl cunosc pe acest Draia Ovidiu ,dar domn primar Irimie Mihai este un om deosebit , munceste de dimineața pana seara pentru primărie si cetățeni .Eu sunt angajata din timpul lui Nistor , dar vreau sa va spun ca acest băiat ca pot sa ii fiu mama este un om de mare cuvânt si mare omenie ,pot sa spun ca lucrurile merg mai bine ca in timpul lui Nistor, sa nu mai vorbim de Logojan care a fost un esec pentru locuitorii comunei Soimus.Am vrut sa candidez si eu dar bine ca nu am făcut-o ,acum comuna Soimus a ales bine „omul potrivit la locul potrivit ” . Așa ca ar fi bine sa nu mai vorbitor urat de primarul nostru !!!!!.Daca si domnul Draia se tine de cuvânt 50 % din ceia ce sune ar fi foarte bine . Ca si de domnul primar au zis ca e prea tânăr, ca este fără experiența si uite ca conduce foarte bine .asa ca voi hotărâri ce votati pentru deputat ,dar Irimie primarul comunei Soimus este un câștig pentru comunitate si cetățeni.

 • 13 octombrie 2012 la 8:46
  Permalink

  rusine sa va fie ca scrieti in numele doamnei jula viorica. si vad ca acum atacati si familia domnului deputat, rusine sa va fie.

 • 31 octombrie 2012 la 19:53
  Permalink

  Nu voi mai pune pe nimeni sa trimită Mes sa-l descreditez pe Draia sa ma scuzati am băut aseară si întrecut măsura! Va iubesc?

 • 31 octombrie 2012 la 19:55
  Permalink

  Ce tot aveți cu Domnul Draia va este frica ca-l învinge pe șeful vostru !!! Sau lui ii este frica si va pune sa Scrieti? Noi Votam Schimbarea!!!!!

 • 31 octombrie 2012 la 19:57
  Permalink

  Bine spune votam pe Draia!!!!!!!! DA

 • 1 noiembrie 2012 la 8:54
  Permalink

  Mai drogatilor votati pe cine vreti , dar nu mai scrieti minciuni despre candidati , cel care scrie in numele lui nistor este chiar Draia sau un drogat de-al lui . pentru ca el este cel care este beat in carciumi din oras si face scandal si tulbura linistea publica , de exemplu in seara zilei de 18 octombrie a facut scandal de a trebuit sa vina politia la locul respectiv. candidatii PP-DD trebuie sa fie adeptii lui BACHUS de exemplu VOCHITOIU-DRAIA -etc

 • 1 noiembrie 2012 la 23:33
  Permalink

  Cocalar santajist afacerist cu oameni ce lucra la negru in firma lui si a lu irimie primaru.
  Se tin numa de uneltiri si santaje. Cred ca si in politica o sa reuseasca k in afaceri la licitatii trucate. Doamne fereste.ne sa ajunga asta deputat la partidu poporului k se darima parlamentu. Uita.te la el cum arata a om din popor. Sio scos lantu ala de la git.?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.