Dan Stupar va fi şeful Centrului de Excelenţă de la Deva

Ovidiu Mănăstire3. Centrul de Excelenta 12 iulie - pagina 11

Aflat în faţa deschiderii oficiale, Centrul de Excelenţă de la Deva, înfiinţat de Federaţia Română de Fotbal, în colaborare cu autorităţile locale din municipiul reşedinţă, şi-a numit şeful staff-ului tehnic. Astfel, arădeanul Dan Stupar (foto), 48 de ani, va coordona corpul de tehnicieni al lotului de 28 de copii, născuţi în anul 2001.
A fost confirmat ieri
Fostul antrenor al echipei UTA Bătrâna Doamnă Under 19 a primit confirmarea oficială ieri, de la Marcel Puşcaş, directorul de dezvoltare din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. „Mi s-a spus să mă prezint la baza sportivă de la Buftea pe 22 iulie, pentru face cunoştinţă cu restul staff-ului tehnic, cu cei 28 de copii selecţionaţi şi pentru alte chestii organizatorice, cum ar fi împărţirea echipamentului sau a materialului de lucru. Până atunci, însă, aş dori să fac o vizită la Centrul de la Timişoara, pentru a mă documenta puţin. Am şi vorbit cu antrenorul Adrian Văsîi, rămâne să stabilim doar ziua în care mă poate primi”, a declarat Dan Stupar pentru sportarad.ro
Au început lucrările
la sintetic
În acelaşi timp, la stadionul „Cetate” din Deva au început lucrările de amenajare a terenului sintetic de dimensiuni normale. Acesta va fi construit pe fostul teren II din incinta arenei devene şi va putea fi folosit atât de către Centrul de Excelenţă, dar şi de către echipa de Liga a III-a, CNS Cetate Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare