FlashPolitica si administratie

Dan Stoian este noul administrator public al judeţului

Sorina Popa

E oficial, judeţul are, de ieri, un nou administrator public. Este vorba de Dan Stoian (foto), care a câştigat examenul, obţinând 93,3 puncte din 100 posibile la proba scrisă, iar interviul l-a luat cu felicitări.

Stoian a trebuit să prezinte un proiect de management, privind activitatea curentă şi de perspectivă a Consiliului Judeţean Hunedoara. Dan Stoian a avut un contracandidat, o persoană din Lugoj, care însă nu i-a pus probleme.
Postul de administrator public al judeţului a devenit vacant după ce fostul administrator, Dorin Martin, a demisionat din această funcţie, din motive personale, a spus el. Retribuţia pentru acest post este de peste 4.000 de lei pe lună.
Dan Stoian a fost director comercial la Fabrica de Ciment de la Chişcădaga, director comercial la Macon, iar pentru o scurtă perioadă, a lucrat şi la Agrocompany Deva.

One thought on “Dan Stoian este noul administrator public al judeţului

  • „Ex director comercial” la doua firme puternice din sistemul privat(probabil si foarte bine platite) si „trage” totusi la caldura banului public(chiar daca sunt numai 4.000 lei) ????- INTERESANTA MISCAREA- mai ales ca mai e doar un an pina la alegeri????

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura