ActualitateFlash

Dan Puric, pe scena Teatrului de Artă Deva

Andreea Lazăr

Sala plină ochi iar casa de bilete închisă. Aşa s-a desfăşurat prima conferinţă, susţinută de Dan Puric (foto), la Deva. Actorul a fost prezent, ieri seară, în oraşul de la poalele cetăţii, cu conferinţa „Despre iubire”, urmând ca astăzi să susţină  spectacolul „Vis”.
Dan Puric s-a aflat, pentru prima oară la Deva, cu un spectacol propriu. Acesta s-a declarat uimit de Teatrul de Artă, dar şi de activitatea directorului artistic, Mc Ranin, de la redeschiderea instituţiei de cultură. „E incredibil ce aveţi voi aici. Nici măcar nu ştiam că în Deva există teatru până acum. Oraşul s-ar putea transforma într-un adevărat centru cultural în câţiva ani, dacă va fi bine promovat. Şi asta datorită construcţiei teatrului, a amplasamentului, dar şi a implicării lui MC Ranin”, a afirmat Dan Puric.

O nouă reprezentaţie
Dan Puric va veni din nou în faţa publicului devean în această seară. Actorul va pune în scenă spectacolul One Man Show, „Vis”. Construit dintr-o serie de imagini gestuale, dans, expresivitate maximă, „VIS“-ul are meritul de a surprinde publicul, de a-l incita. Spectacolul va începe la ora 18.00, la Teatrul de Artă Deva.
Deoarece biletele puse în vânzare pentru cele două reprezentaţii ale artistului s-au vândut încă din primele zile, Dan Puric promite să revină la Deva cu conferinţa „Despre Martiri” şi cu „Rozal Fashion”, un spectacol dedicat Casei Regale din România.

One thought on “Dan Puric, pe scena Teatrului de Artă Deva

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura