FlashPolitica si administratie

Dan Bobouţanu, candidatul PSD la Primãria Hunedoara

Deşi mai este un an şi jumătate până la alegerile locale, se vede treaba că partidele nu mai stau pe gânduri şi au demarat deja pregătirea candidaţilor.

Astfel, ieri, membrii Consiliului municipal Hunedoara al PSD au stabilit ca Dan Bobouţanu (foto) să fie candidatul pentru funcţia de primar al municipiului, la alegerile din anul 2012. Din cei 57 de membri ai Consiliului municipal Hunedoara al PSD, au fost prezenţi 44 la şedinţa de ieri, toţi votând pentru ca Dan Bobouţanu să candideze la primărie anul viitor.

„Consider că este o mare responsabilitate această candidatură şi sper ca organizaţia PSD din municipiul Hunedoara să rămână la fel de unită şi în timpul rămas până la alegerile locale din 2012. Este clar că va fi un efort comun al meu şi al colegilor din organizaţie pregătirea candidaturii pentru postul de primar al municipiului Hunedoara, o funcţie extrem de importantă pentru partidul nostru”, a declarat Bobouţanu.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Laurenţiu Nistor, a declarat că se va face un sondaj, pentru a se estima şansele candidatului PSD la Primăria Hunedoara. (S. Popa)

5 comentarii la „Dan Bobouţanu, candidatul PSD la Primãria Hunedoara

  • Mda,Boboutanu va fi cel mai tare candidat ..ha,ha.. din partea PSD-ului.Asta e pregatit, cica,de Laurentiu Nistor,la fel tot unul drag si iubit de locuitorii din Hunedoara.PSD-istii din Hunedoara probabil de pe acum fac jocurile PNL-ului sau PDL-ului,pentru viitorul primar.Bravo

  • BAFTA MULTA DANE HUNEDOARA TE SUSTINE SI VEI FI PRIMUL PSD-ist ALES LA PRIMARIA HD.

  • nu am avut nici un psd poate face ei ceva,ca de ceilanti ……….saturat

  • NARE NICI O SANSA CANDIDEAZA VILI RUPA IN HUNEDOARA SI CASTIGA .

  • Felicitari pentru aceasta initiativa.Celelalte partide nu au facut nimic, sa dam sansa si PSD-ului si in special lui Dan BOboutanu sa incerce sa ne scoata din mizeria in care ne-au bagat ceilalti, desi va fi foarte greu.Poate vei incepe cu un mandat interimar ca si asa Hada e terminat.Multa bafta, credem in tine

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura