Dan Bobouţanu, candidatul PSD la Primăria Hunedoara, s-a lansat în lupta electoralã

05 Dan Boboutanu 2 Oana Mihnea

Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru Primăria municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, şi-a prezentat oficial echipa alături de care intră în cursa electorală. Evenimentul de lansare a candidaturilor a avut loc în aula Facultăţii de Inginerie din Hunedoara. PSD are pregătite pentru municipiul Hunedoara proiecte îndrăzneţe, necesare comunităţii şi realizabile.
La eveniment, alături de Dan Bobouţanu şi echipa de consilieri locali din partea social-democraţilor au fost prezenţi deputatul Laurenţiu Nistor, preşedintele filialei judeţene a PSD, deputatul Natalia Intotero, fostul prefect al judeţului, Sorin Vasilescu, primari de aceeaşi culoare politică din judeţ, dar şi numeroşi simpatizanţi ai partidului.
Sloganul sub care echipa PSD a pornit în lupta electorală pentru câştigarea Primăriei Hunedoara este „Îndrăzneşte să schimbi ceva!“.
Vor fapte, nu doar vorbe
În opinia lui Dan Bobouţanu, municipiul de pe Cerna are nevoie de o mână fermă care să conducă administraţia locală. „O mână fermă care să arate o adevărată cale de dezvoltare, care poate discuta cu investitorii care doresc să vină în municipiu şi să nu le întoarcă spatele. Avem proiecte numeroase pentru cetăţeni, pornind de la curăţenia oraşului, apoi un alt proiect, poate cel mai important din punctul nostru de vedere, realizarea unui parc tematic şi de distracţii care poate fi înfiinţat pe cele 20 de hectare ecologizate din apropierea Castelului Corvinilor. Acesta ar ţine mai mult de două ore în municipiul Hunedoara cei 300.000 de turişti care vizitează anual oraşul. Parcul tematic ar putea să devină motorul economic de dezvoltare al municipiului nostru, la fel ca şi celălalt proiect «Redescoperă centrul vechi», care presupune amenajarea, reabilitarea centrului istoric al oraşului pe fonduri europene şi de la bugetul local. Vrem să realizăm investiţii cu cap, investiţii pentru sănătate, pentru educaţie, dar adevărate, nu poveşti precum cea cu dializa care există şi funcţionează dar de fapt nici nu există, nici nu funcţionează şi bolnavii sunt plimbaţi la Deva. În total avem pregătite 30 de proiecte realizabile pentru cetăţenii municipiului, pe care le vom prezenta oamenilor de-a lungul campaniei electorale“, a declarat Dan Bobouţanu, candidatul PSD pentru Primăria Hunedoara.
Din echipa social-democrată de la Hunedoara fac parte  persoane cu experienţă, dar şi tineri cu perspectivă şi femei, care provin din toate domeniile, doctori, economişti, ingineri sau pensionari cu bagaj consistent de cunoştinţe.

6 comentarii la „Dan Bobouţanu, candidatul PSD la Primăria Hunedoara, s-a lansat în lupta electoralã

 • 9 mai 2016 la 6:33
  Permalink

  Suntem tineri si vrem locuri de munca mai bine plătite,așa ca votăm Dan Bobouțanu pentru ca nu vrem sa plecam din tara ca sa putem trai decent.

 • 9 mai 2016 la 7:49
  Permalink

  Votam Boboutanu cu incredere. Nu mai vrem alungarea investitorilor din oras de catre actuala administratie

 • 9 mai 2016 la 10:56
  Permalink

  Votam Dan Bobouțanu pentru ca este un politician tânăr,nemanjit, care nu cauta sa se îmbogățească și care va fi un bun gospodar pentru orașul nostru!!

 • 9 mai 2016 la 14:36
  Permalink

  Arion nu a facut decat sa o imbogateasca pe Harau si sa isi puna prietenii si rudele in functii bine platite. Anul asta votez pentru mine, pentru viitorul meu si al copilului meu, nu pentru ca altii sa se imbogateasca!

  La fel, vă alegeți un comentariu și lăsați aici comentariu cu numărul lui, ca să nu fie același de mai multe ori, bine? Dacă/când se gată comentariile, băgați ceva din sfera asta: Arion nu a făcut mai nimic, Bobouțanu e tânăr, nu s-a îmbogățit cât a fost viceprimar, vrea să facă lucruri bune pentru orașul nostru, votăm pentru noi, nu pentru alții!

 • 9 mai 2016 la 15:04
  Permalink

  Ce se intelege de aici, dragi cititori ?

  „La fel, vă alegeți un comentariu și lăsați aici comentariu cu numărul lui, ca să nu fie același de mai multe ori, bine? Dacă/când se gată comentariile, băgați ceva din sfera asta: Arion nu a făcut mai nimic, Bobouțanu e tânăr, nu s-a îmbogățit cât a fost viceprimar, vrea să facă lucruri bune pentru orașul nostru, votăm pentru noi, nu pentru alții!” – vezi comentariu marian . Indicatii despre ce fel de comentarii se vor aici, ca oricum pe celelalte pagini ale candidatului respectiv comentariile contra- se sterg .

 • 9 mai 2016 la 19:10
  Permalink

  Dl/dna oarecare, eu nu-mi pot explica altfel decat ca cei din PNL inclusiv aici incearca sa calce in picioare si sa murdareasca partidul PSD. Nu m- ar mira ca cel care a scris acel comentariu sa fie un om de- al dvs. sau un cont fals tot de- al dvs. Poate ne explicati chiar dvs. de ce- ati vrut sa improscati cu noroi din nou. Asta e campania „eleganta” pe care doriti sa o faceti? Sincer e jenant modul de actiune a celor din PNL.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare