Dan Barna, despre cum să fii fericit în ţara ta

12 septembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

 

       Liderul USR, Dan Barna (foto), aflat într-un turneu înainte de alegerile prezidenţiale, a susţinut, ieri, o conferinţă de presă la Hotel Rusca din municipiul Hunedoara.
Evident, Barna a declarat că ”actuala guvernare şi-a pierdut legitimitate, motiv pentru care ar trebui să se prezinte în faţa Parlamentului.“
      A criticat nominalizarea Rovanei Plumb
„Ceea ce face doamna Dăncilă cu aceste numiri de personaje pentru poziţii de miniştri trebuie să înceteze. Ea trebuie să-şi asume prezenţa în faţa Parlamentului sau să plece- soluţia morală şi corectă“, a spus liderul USR.
Barna a criticat şi nominalizarea Rovanei Plumb pentru o funcţie de comisar european, apreciind că ea ar putea fi respinsă în urma audierilor din Comisia de Transporturi, deoarece ar avea probleme de integritate şi credibilitate. „Prezenţa noastră în Uniunea Europeană trebuie să fie la nivel de al şaselea sau al şaptelea stat – să vedem ce se întâmplă cu Brexitul, poziţie pe care o avem de facto, şi nu de coada Europei, poziţie în care ne-a împins, de ani de zile, guvernarea PSD şi doamna Dăncilă prin această nominalizare a doamnei Plumb, nominalizare care ne pune în situaţia penibilă de a fi respins candidatul ţării noastre. Pentru că discuţiile în Comisia de Transporturi cu doamna Plumb nu vor fi despre competenţa domniei sale în zona de transporturi – oricum nu există un argument pentru care doamna Plumb ar coordona transportul la nivel european, dar discuţiile în comisia de audieri vor fi despre dosarul ‘Belina’, despre toate problemele de credibilitate şi de integritate pe care doamna Plumb le-a adunat de-a lungul timpului. Or, este ruşinos pentru o ţară de mărimea României să trimită un astfel de candidat cu astfel de probleme, care să ne vulnerabilizeze, din nou, la nivel european“, a spus Barna.
     „Ne putem găsi fericirea aici”
”Am discutat cu oameni din aproape jumătate din România. Marea majoritate îmi spune acelaşi lucru, este nevoie de o schimbare în societatea noastră. Sunt statistici îngrjiorătoare, mulţi tineri liceeni vor să plece din ţară. Cred că putem transforma ţara asta şi să ne găsim fericirea aici. Dacă după Revoluţie ne-am câştigat libertatea, acum cred că trebuie să vorbim de câştigarea bunăstării. Putem să-i ţinem pe tineri în ţară, să nu mai fie tentaţi să meargă să muncească în străinătate. Ne gândim la neimpozitarea muncii până la vârsta de 21 de ani şi apoi o creştere graduală a impozitului”, a declarat Dan Barna, la conferinţa de presă din municipiul Hunedoara.(Sorina Popa)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. iosunt spune:

    După ce aţi furat-o 30 de ani acum “…trebuie să vorbim de câştigarea bunăstării…”?!?! Cât despre câstigarea fericirii aici, în ţară, chiar că e o neruşinare fără egal! Să faci afaceri cu statul cum ai făcut tu şi miliardarii de carton e o adevărată fericire pentru voi şi o nenorocire pentru marea masă a românilor! Să visezi democraţie cu burdihanul plin de nesimţire e curată demagogie şi dezmăţ antinaţional !!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Scandalul dintre ministrul Cuc şi constructorul Lotului 3 al autostrăzii Lugoj-Deva a explodat în Europa

Asistăm la o adevărată telenovelă cu Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva. După ce ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a afirmat că...

Futsal. Autobergamo la debut în noul sezon

          ACS Autobergamo Deva revine în competiţia de primă ligă naţională, cu întâul joc oficial din actualul sezon....

Două noi recorduri naţionale la tir cu arcul

Revenind la întrecerile Campionatelor Naţionale desfăşurate recent la baza Anena din Aninoasa, trebuie să menţionăm faptul că la această competiţie...

Închide