Dacă vrei, poţi! Primarul Hunedoarei face audienţe cu cetăţenii, pe Facebook!

9 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu (foto), a decis să facă audienţe şi în această perioadă critică. Nu, cetăţenii nu vin la sediul primăriei, pentru că nu este permis în condiţiile stării de urgenţă.

Edilul şef s-a gândit că nu e bine să întrerupă legătura cu hunedorenii, pentru că ei au, şi în aceste condiţii, probleme. Aşa că miercuri, 8 aprilie, Dan Bobouţanu a făcut prima audienţă cu cetăţenii pe Facebook. „Au fost peste 250 de cetăţeni care au urmărit pe pagina de Facebook a primăriei, audienţele. Oamenii s-au înscris înainte de demararea acţiunii. Am avut alături de mine pe şefii departamentelor din primărie, iar cineva de la comunicare ne-a citit întrebările cetăţenilor. Unii au sunat şi la telefon, dar în general, ne-am descurcat foarte bine şi pe Facebook. În această perioadă, vom face audienţe pe pagina de Facebook a primăriei. Este singura modalitate ca să nu pierdem legătura cu cetăţenii”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara. (S.Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spitalul din Hunedoara are primul aparat din judeţ pentru depistarea COVID-19

Spitalul municipal din Hunedoara este prima unitate din judeţ care are de ieri un aparat Real Time PCR, cu care...

„Moda“ protestelor pe acoperişul blocurilor a revenit în Valea Jiului

Ieri, doi romi din Vulcan, unul de 38 şi celălalt de 49 de ani, au urcat pe acoperişul unui bloc...

Şi-a agravat situaţia

A comis o infracţiune pedepsită penal, pe timpul stării de urgenţă, dar şi-a îngreunat şi mai mult situaţia. Este vorba...

Închide