Dă jos kilogramele acumulate de Paște, cu ajutorul unui model de bicicletă magnetică

6 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Publicitate

Sărbătorile pascale sunt o “amenințare” pentru trupul oricărei femei care vrea sa arate bine, asta cu atât mai mult, cu cât mai sunt doar câteva zile până la deschiderea oficialaăa sezonului estival, în care tinerele își vor etala noile costume de baie pe plajă sau la piscine. Oricât de atentă ai fi cu dieta ta, este imposibil să nu te infrupți din bunătățile de pe masa de Paște, printre care drob, ouă umplute sau cozonac.

Întrucât multe dintre acestea reprezintă adevărate “bombe” calorice, chiar daca sunt consumate cu moderație, vei avea nevoie de o soluție pentru a da rapid jos kilogramele acumulate, până la sosirea verii. Dacă nu vrei să pierzi mulți bani și timp mergând la sală și nu îți surâde ideea unei diete drastice de detoxificare, îți recomandăm o alternativă mult mai potrivită atât pentru corp, cât și pentru buzunar.

Este vorba despre o bicicleta magnetica, pe care o vei putea utiliza chiar în confortul căminului propriu, făcând exerciții în timp ce te uiți la televizor sau asculți muzica preferată în căști. Acest aparat de fitness nu ocupă mult spațiu, poate fi mutat cu ușurință și te va ajuta să pedalezi înspre trupul mult visat. Îți prezentăm în continuare trei modele de bicicletă magnetică pe care le găsești în oferta magazinului online Sport-Mag:

  1. Bicicleta magnetică Xbike Sportmann – 489 Lei

Aceasta bicicletă magnetică îți asigură un antrenament cardio eficient în confortul locuinței tale, cadrul din oțel asigurând stabilitate și o durată îndelungată de viață a produsului. Șaua este prevăzută cu o căptușeală moale și dotată cu 7 niveluri de ajustare a înălțimii, pentru a se potrivi oricărui utilizator.

 

Specificații tehnice: greutate maximă a utilizatorului – 100 kg; greutate volantă – 2,5 kg; mecanism magnetic; nivel pregătire – intermediari; număr trepte dificultate – 8; tip bicicletă – standard.

 

  1. Bicicleta magnetică pliabilă inSPORTline Xbike – 624 Lei

 

Modelul este dotat cu un sistem rapid de pliere, numeroase funcții avansate, iar antrenamentul pe această bicicletă magnetică va fi unul eficient, care te va ajuta să arzi rapid kilogramele în plus. Computerul afișează unele dintre cele mai importante date, precum: scan, timp, viteza, distanță și caloriile arse.

 

Specificații tehnice: niveluri de rezistență – 8; greutate maximă a utilizatorului – 100 kg; mânere fixe; scaun reglabil pe verticală; mecanism magnetic; nivel pregătire – incepatori; număr trepte dificultate – 8; tip bicicletă – standard.

 

  1. Bicicleta magnetică SCUD V-Fit Alb – 799 Lei

 

SCUD V-Fit beneficiază de următoarele dotări: mânere acoperite cu neopren, senzori măsurare puls, calculator, ghidon reglabil, șa comodă, rezistență reglabilă, pedale anti-alunecare și roți de transport. Acest model este stabil, cu rezistență magnetică, echipată cu un calculator multifuncțional cu ecran mare, pentru monitorizarea precisă a parametrilor importanți (distanță, timp, consumul de calorii).

 

Specificații tehnice: greutate maximă a utilizatorului – 150 kg; greutate volantă – 8 kg; mecanism magnetic; nivel pregătire – intermediari; număr trepte dificultate – 8; tip bicicletă – standard.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vine şi computerul tomograf la Spitalul din Deva?

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a spus, în timpul vizitei pe care a efectuat-o în judeţul Hunedoara, în cadrul delegaţiei guvernamentale...

Ce se întâmplă cu pensionarii care nu-şi găsesc actele de vechime în muncă?

Ministrul Muncii, Marius Budăi (foto), a spus, la Hunedoara, că au fost puse deja în mişcare aproape 40.000 de decizii...

Mircea Bobora: Facem orice să salvăm Termocentrala Mintia!

Unde va ajunge Termocentrala Mintia? Aceasta este întrebarea din ultimele zile. După ani de chinuri, la care liderii de sindicat...

Închide