Curtea de Apel a dat verdictul într-una dintre plângerile lui Augustin Lazăr

29 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Instanţa de apel a admis excepţia lipsei de interes invocată de reclamant şi a respins, ca devenită lipsită de interes, cererea de suspendare a executării actului administrativ formulată de fostul procuror general.

Augustin Lazăr (foto) a deschis două acţiuni în justiţie, ambele vizând anularea documentului privind revocarea sa. Chiar dacă acesta s-a pensionat, procesul merge mai departe. Fostul procuror general vrea ca Ministerul Justiţiei şi fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, să anuleze raportul privind revocarea din funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a actelor care au stat la baza acestuia. Lazăr mai cere obligarea Ministerului Justiţiei la plata unor daune morale în sumă de 1 leu şi publicarea pe site-ul Ministerului Justiţiei a unui comunicat având ca obiect scuze publice pentru prejudiciul moral adus prin emiterea raportului. Dosarul se află pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Potopul a lovit Valea Jiului. Un om a fost găsit mort într-un subsol inundat

O furtună puternică a lovit aproape de miezul nopţii Valea Jiului, iar mai mult de 60 de curţi şi subsoluri...

Şcoala de vară “Patrimoniul etnografic hunedorean în lumina cercetărilor din România şi Republica Moldova”

În perioada 3-7 iunie 2019, Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva în colaborare cu Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie...

Futsal. Juniorii de la echipa ACS West, pe locul 4 în ţară

Echipa de futsal juniori de la ACS West a avut o evoluţie remarcabilă, atât în Cupă, cât şi în campionatul...

Închide