Curs gratuit de iniţiere în contabilitate

13 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva îşi adaptează activităţile în funcţie de necesităţile unor categorii tot mai largi de utilizatori. De aceea, Biblioteca Judeţeană organizează o serie de acţiuni şi oferă servicii într-o gamă diversificată, orientate în principal către tinerii noştri utilizatori, pe care îi invităm să ia parte la acestea.

Pe lângă serviciile cu care ne-am obişnuit utilizatorii (împrumut de cărţi pentru copii şi adulţi în limba română şi în limbi străine; împrumut de CD-uri cu muzică şi DVD-uri cu desene animate, filme artistice şi documentare; accesul la presa locală şi naţională; consultarea legislaţiei la zi; bibliografii la cerere şi acces la Internet), în perioada care urmează vom organiza gratuit următorul curs destinat utilizatorilor:
Cursul „Contabil – COR 331302” (curs de iniţiere în contabilitate pentru studii medii) – 14 locuri – care se va desfăşura zilnic (luni-vineri), în perioada 2 martie – 27 martie 2020, între orele 8.00 şi 16.00. Înscrierile se fac la Secretariatul instituţiei, de luni până joi, între orele 8.30 şi 16.00, vineri între orele 8.30 şi 13.30, în perioada 20.01.2020 – 21.02.2020.
Actele necesare pentru înscriere sunt: carte de identitate, diplomă de absolvire a liceului sau diplomă de bacalaureat, certificat de naştere, certificat de căsătorie (copii).
Cursul este autorizat de către Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională, iar absolvenţii vor primi diplomă de absolvire.
Cursul este organizat de Centrul de Formare Profesională al Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, durează patru săptămâni şi se adresează absolvenţilor de liceu de orice vârstă, interesaţi să cunoască noţiuni elementare de contabilitate, care îi pot ajuta să profeseze în contabilitate primară, contabilitate de gestiune şi financiară. De asemenea, acest curs poate deschide calea spre înscrierea în CECAR (Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România), pentru a deveni contabil autorizat (independent) sau pentru a înfiinţa şi gestiona eficient propria afacere, în orice domeniu de activitate.
Sebastian Ioan Bara, manager

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La Vorţa, noul an vine cu speranţe

La Vorţa se aşteaptă noul buget, iar conducerea locală îşi pune speranţele că poate se va întâmpla vreo minune şi...

La împlinirea unui secol de viaţă, Maria Adam i-a urat lui Dan Bobouţanu să fie primar până iese la pensie. Mama Mie, centenara din Hunedoara

Ieri, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a plecat din instituţie, cu un braţ de flori, un tort şi o diplomă...

Fotbal, Liga a IV-a. În luna februarie se trage la sorţi barajul de promovare

La finalul sezonului competiţional din Liga a IV-a, conducerea AJF Hunedoara speră ca judeţul nostru să mai promoveze o echipă...

Închide