Curat-murdar şi liberalo-mitingist: Cine a plătit fâs-ul electoral PNL de la Deva?

2 noiembrie 2017 | 4 Comentarii | Publicat in: Electorale

Iulian T. Avramescu

Ieri, 2 noiembrie, PNL a făcut mare miting la Deva. Partidul lui Orban s-a lăudat iniţial că adună 3.000 de liberali din toată România, dar a făcut cerere pentru 5.000 de oameni, în speranţa că vor veni mai mulţi oameni decât au anunţat şi că aşa îi vor convinge pe deveni să-l voteze pe Oancea. În realitate, au fost cam 25 de autocare răsfirate pe străzile Devei şi cel mult 2.000 de participanţi la miting, din care nici măcar 300 nu au fost deveni. Cam subţire! Dar haideţi să vedem ce-a însemnat asta!
Mai întâi, că toată această armată de oameni adusă de prin judeţele patriei a trebuit strânsă, transportată, hrănită, coordonată, instruită şi dusă înapoi. Cheltuiala pentru un asemenea miting este halucinantă. E o cifră cu multe zerouri în spate. Sunt absolut sigur că discutăm de miliarde de lei vechi. Pe cât pariem că liberalii vor zice că oamenii au venit pe cheltuiala lor? Chiar suntem atât de naivi încât să credem bazaconia asta? Întrebarea, serioasă, este cine a dat banii?
Răspuns obligat: cine are interesul să iasă Oancea. Iar cine are interesul să iasă Oancea se ştie. N-o să-mi spuneţi că madam Hărău, doamna aleasă de popor să comită câte gafe pofteşte în Parlamentul României, e străină de asta!
Acum ia gândiţi-vă că vine nea Vasilică de la Bistriţa sau Maricica de la Satu Mare ca să vă spună cu cine să votaţi la Deva! E ridicol, dar se cheamă prostire pe faţă! Vă mai miraţi că râde Europa de noi?
Culmea e că toţi aceşti oameni au mâncat la Aqualand, iar dacă asta nu se cheamă bătut palma pe bugetul Devei, atunci cum se cheamă? Pentru logica susţinătorilor lui Oancea, când un liberal te insultă ca la uşa cortului se cheamă democraţie; dacă un social-democrat reacţionează, cât se poate de omeneşte de altminteri, se cheamă dispreţ faţă de alegător! Unde vedeţi logică, raţiune, bun simţ aici?
Până una alta, PNL a izbutit să transforme competiţia pentru Primăria Devei în bâlci. Tipic pentru un partid din care liberal a rămas doar titlul! Mitingul de ieri de la Deva a fost doar o demonstraţie de isterie programată şi executată în cel mai curat stil dâmboviţean. Din nou, PSD a fost stigmatizat şi declarat inamicul public numărul 1. Din nou argumentele au fost înlocuite de ură, de urlete şi insulte, de veninul pus în gurile unor oameni care nu au nici o legătură cu ceea ce se întâmplă în Deva. Şi, din nou, s-a adeverit un lucru pe care devenii nu ar trebui să-l uite pe 5 noiembrie: pentru păpuşarii care trag sforile contează doar banii publici pe care ei să-i poată sifona cum vor, cu ajutorul unei păpuşi în locul căreia poate semna oricând şoferul!

Comandat de Partidul Social Democrat, cod unic de identificare mandatar financiar: 51170005.
Operator economic: S.C. Media Hunedoreană S.R.L. Deva. Tiraj: 3.300 exemplare

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. dan spune:

  Cand ati adus tot Guvernul cu masini si SPP pe ai cui bani i-ati adus ordinarilor ciuma rosie ce santeti

 2. alex spune:

  PNL = PDL.

 3. Zamostean Livica spune:

  @alex, esti un comunist tractorist. Florin Oancea va fi primarul Devei.

 4. Pensionar spune:

  …dupa reincarnare!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 3.11.2017

Daniel Vişan, directorul executiv al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public Petroşani Pentru că a venit cu o propunere prin...

Bulina albă, 3.11.2017

Denisa Fodor, luptătoare la CNS Cetate Deva Pentru că a cucerit titlul de campioană balcanică alături de echipa României, încheind...

Gura lumii, 3.11.2017

O descindere a organelor de anchetă la o importantă instituţie de învăţământ aflată în cel mai mare oraş al sudului...

Închide