Cupa Iernii la minifotbal

14 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Baza Sportivă Realsport din Deva a găzduit, la finalul săptămânii trecute, întrecerile unei noi ediţii din cadrul tradiţionalei competiţii de minifotbal Cupa Iernii Realsport-Boromir.

Au participat la această ediţie 16 formaţii dintre cele mai bune din ţară. Împărţite în patru grupe de câte patru echipe, acestea s-au întrecut în modul cel mai sportiv pentru premiile oferite de organizatori.
Din judeţul Hunedoara au fost prezente nouă echipe, dar singura grupare din judeţ care a acces în semifinale a fost Sporting Crişcior. Întâlnirile foarte disputate au fost arbitrate de către brigăzi din Cluj, Sibiu şi Deva, iar cele mai spectaculoase au fost jocurile din grupele turneului devean unde Boromir Deva a învins pe Borussia Hermannstadt cu 2 – 1 în grupe, iar campioana europeană şi naţională MAV Sports Timişoara a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de AS Electroconat Deva.
Duminică au fost programate ultimele partide din cadrul turneului. În finala mică pentru locurile 3-4, s-au întâlnit Sporting Crişcior – GT Sport Alba Iulia, echipa din Alba Iulia impunându-se cu 4-2, iar în finala mare s-au calificat FC Boromir Rm. Vâlcea şi timişorenii de la MAV Sports. Ediţia din acest sezon a fost câştigată de către formaţia Boromir Rm. Vâlcea, care a dispus de echipa din Timişoara cu 2-1.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Energeticianul, din nou fără antrenor

Primul antrenament al Energeticianului a fost condus de George Zima, deoarece formaţia a rămas din nou fără antrenor principal, pentru...

La CNS Cetate Deva se pregăteşte returul

Conducerea clubului devean este în plină activitate şi pregăteşte returul de campionat. Jucătorii din lot sunt încă în vacanţă până...

O adolescentă a vrut să se sinucidă, aruncându-se de pe pasarela Gării Simeria

O adolescentă de 17 ani din Simeria a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa, ieri după amiază, nu se ştie...

Închide