„Cupa Frumuseţii“ şi „Cupa Primăverii”, la automobilism

26 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport, Ultima Ora

Nicolae Gavrea

Clubul Sportiv Auto-Karting Hunedoara şi Automobil Clubul Român – filiala judeţului Hunedoara, în parteneriat cu Primăria municipiului Hunedoara, anunţă organizarea ediţiei din acest an a tradiţionalei competiţii automobilistice adresată sexului frumos, “Cupa Frumuseţii“.

Întrecerea se va desfăşura duminică, 8 martie, începând cu ora 9.00, pe un traseu stabilit în centrul municipiului, în faţa Hotelului Rusca. Echipajele participante pot fi formate din pilot şi copilot (opţional) şi vor avea de parcurs două probe: una de îndemânare, care se va derula pe sectorul Rusca – Tosca şi o probă de viteză pe circuit închis, programată pe zona Rusca- restaurant Gambrinus.
În aceeaşi zi, dar de la orele 12.00, tot în municipiul Hunedoara, se va desfăşura şi prima etapă din cadrul Campionatului Judeţean de Raliuri, la care sunt invitaţi să participe concurenţi din judeţul nostru, dar şi din alte judeţe. “Cupa Primăverii”, cum este denumită prima etapă, va asigura participanţilor posibilitatea de a-şi încerca bolizii pe un traseu de viteză cu circuit închis, piloţilor fiindu-le permisă o manşă de recunoaştere a traseului şi alte două manşe de concurs.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum a ajuns CEH în insolvenţă şi cu o datorie de aproape 1,4 miliarde de euro

Administratorul judiciar al Complexului Energetic Hunedoara, Expert Insolvenţă, numit de instanţă după deschiderea procedurii, a întocmit raportul privind cauzele şi...

Bulina neagră, 27.02.2020

Ovidiu Cionca, bărbat de 29 de ani, din Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de...

Bulina albă, 27.02.2020

Dr. ing. George Artur Găman, directorul general al Insemex Petroşani Pentru că şi în acest an institutul pe care îl...

Închide