Cupa 8 Martie la automobilism: premii şi flori pentru participante

10 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Primăria municipiului Hunedoara, în parteneriat cu Automobil Clubul Român şi Clubul Sportiv Auto-Karting, a organizat la Hunedoara o nouă ediţie a tradiţionalei întreceri automobilistice Cupa 8 Martie, competiţie cuprinsă în cadrul Campionatului Judeţean de automobilism şi karting.

Evenimentul sportiv care a atras foarte mulţi spectatori, s-a derulat pe artera centrală din municipiul Hunedoara şi a aliniat la start 14 competitoare, dornice de a înregistra o evoluţie cât mai bună, pentru a intra în posesia premiilor oferite de organizatori.
După desfăşurarea celor două probe (una de îndemânare şi alta de viteză cotracronometru, ambele cu penalizări), concursul a fost câştigat de Mădălina Probsdorfer, din Orăştie, care a înregistrat cel mai bun timp, ea fiind urmată în clasament de Manuela Kiss (Deva) şi Nicoleta Lenghel (Braşov), Roxana Budiul (Deva), Andreea Lazăr (Deva) şi Eirini Charalambous (Hunedoara).
Edilul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a fost prezent la aceste întreceri şi la final le-a oferit flori tuturor participantelor la această ediţie şi a premiat sportivele clasate pe primele locuri.
Următoarea competiţie automobilistică din calendarul judeţean este Raliul Frumuseţii, ediţia 2019, programat să se desfăşoare în data de 8 iunie pe un traseu tradiţional, cu trecere prin Deva, Hunedoara şi Simeria.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“ Hunedoara-Deva vă invită să parcurgeți Descifrarea codului vârstei, O nouă viziune despre cum...

Georgiana Timu, dublu medaliată cu aur la naţionalele de atletism

Federaţia Română de Atletism a organizat la finalul săptămânii trecute, în sala de atletism „Ioan Soter“ din Capitală, ediţia din...

Pensionar lovit pe trecerea de pietoni

Un şofer de 60 de ani, din municipiul Deva, conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din municipiul Deva, din...

Închide