Cum se utilizează Facebook Timeline (III)

Sebastian Mezei

Cum schimbaţi aspectul cronologiei:
Veţi observa că în timp ce interfaţa este foarte diferită, Facebook nu funcţionează cu nimic diferit de modul în care l-aţi utilizat până acum. În partea superioară a cronologiei, aveţi posibilitatea să adăugaţi un nou statut, fotografie, sau un loc, şi puteţi citi toate mesajele dumneavoastră de pe perete doar prin simpla defilare în jos.
Primul lucru pe care veţi dori să-l verificaţi este coperta. În esenţă, aveţi două fotografii principale pe partea din faţă a profilului dvs.: imaginea de profil standard, care ar trebui să o vedeţi deja, iar cealaltă este o „acoperire“, imagine de rezoluţie mai mare care va apărea în spatele imaginii profilului dvs. Pentru a adăuga imaginea pentru copertă, faceţi clic pe butonul „Adaugă o copertă“, situat în partea dreaptă sau pe profilul dvs. Aveţi posibilitatea să alegeţi una dintre fotografiile dvs. existente sau să încărcaţi una de pe hard disk. Puteţi să modificaţi imaginea în orice moment, doar trecând peste ea şi făcând clic pe butonul „Schimbă coperta”.
O alta caracteristică pe care veţi dori să o încercaţi sigur este adăugarea unui mesaj nou. Pentru aceasta, daţi clic pe butonul Stare, scrieţi mesajul dorit şi confirmaţi prin clic pe butonul Postează. Dacă există un post şi dvs. sau altcineva a făcut comentarii, doar treceţi cursorul peste el şi daţi clic pe butonul stea. Acest lucru va deschide pe ambele coloane postarea dumneavoastră, pentru a o face mai uşor de remarcat. Aceasta vă ajută, de asemenea, să despărţiţi mesajul în două coloane şi să păstraţi un format diferit al cronologiei. Pentru a şterge un post sau să ascundeţi un mesaj din cronologie, faceţi clic pe pictograma creion de lângă stea şi selectaţi opţiunea dorită.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.