Cum se poate adopta un căţel de la adăpostul din Hunedoara

29 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Un animal de companie sigur poate face viaţa mai uşoară tuturor în această perioadă dificilă. Potrivit unui comunicat al celor de la Primăria Hunedoara, de la instituirea stării de urgenţă, a crescut numărul animalelor de companie, semn că mulţi hunedoreni au adoptat cel mai fidel prieten dintre toate animalele domesticite, câinele.

Pentru a putea adopta unul din căţeluşii adorabili de la adăpostul aflat în subordinea Primăriei Hunedoara, situat în incinta fostei unităţi militare din Hăşdat, trebuie să aveţi câteva documente: copie după cartea de identitate, certificat autorizaţie de la Direcţia Sanitar-Veterinară, copie după actul de spaţiu, dovada unui venit şi 40 de lei reprezentând taxa pentru microcip. Fiecare căţeluş îşi aşteaptă un nou stăpân şi o nouă casă, pentru a începe o nouă viaţă! Detalii puteţi obţine la numerele de telefon: 0756/013 599, 0755/082 435, 0755/082 434”, este mesajul transmis de cei de la adăpostul de animale din municipiul Hunedoara. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Iluminat stradal nou în locul celui vechi

Se ştie că mai multe străzi din municipiul de pe Cerna au iluminat vechi şi de 50 de ani. De...

Orăştioara de Sus: transmiterea cererilor către APIA, în desfăşurare

Primirea cererilor pentru subvenţiile APIA s-a mutat, începând din data de 6 aprilie 2020 în mediul online, pentru a respecta...

Şi-ar mai dori management militar

Cei mai mulţi au fost sceptici când au aflat că Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva va avea conducere militară. Acum...

Închide