Cum sărbătoresc copiii de ziua lor, la Băcia

31 mai 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

De ziua lor, copiii din comuna Băcia vor putea să se distreze la manifestările organizate de autorităţile locale. Mai exact, este vorba despre concursuri sportive şi de dans care se vor desfăşura astăzi, 1 iunie, în aer liber, pe malul Streiului, înainte de podul de la Petreni.

„Este un eveniment organizat de Clubul copiilor din satul Tâmpa, în colaborare cu firma DHS, dedicat Zilei Copilului, care constă în probe sportive şi de dans. În total, vor fi angrenaţi în aceste activităţi 150 de copii, cu vârste cuprinse între patru şi 13 ani. Dar, pentru că s-au anunţat temperaturi ridicate, îi aşteptăm la eveniment pe toţi cei care doresc să petreacă o zi în aer liber, cu mişcare şi relaxare şi, de ce nu, cu o baie în Râul Strei”, a declarat Florin Alba (foto), primarul comunei Băcia.
Programul evenimentului începe la 09.30 cu un număr de dans popular şi o demonstraţie de karate, ambele susţinute de copiii de la Clubul din Tâmpa. Vor urma probele sportive de aruncare a mingii la ţintă, de îndemânare pe bicicletă şi de găsirea comorii, apoi cele de dansuri moderne. Câştigătorii probelor vor fi premiaţi, iar organizatorii au pregătit şi o surpriză dulce la finalul evenimentului. (N. Bumbac)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Americanu spune:

    Parca aveti mai multe proiecte destinate copiilor de cand o “cocositi“ pe noua educatoare Andreea. Felicitari domnule primar!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Patru candidaţi la postul de director al ADEH

Patru persoane s-au înscris la concursul pentru postul de director al Agenţiei de Dezvoltare Economico-Socială Hunedoara.

Devenii îşi vor plăti dările într-un spaţiu nou

La finele lunii iunie, devenii îşi vor putea achita obligaţiile fiscale către municipalitate într-un sediu nou, special amenajat, mult mai...

Cui foloseşte că guvernarea se mută în stradă, la protest?. „Doar cine are paie-n cap, se sperie de scânteia adevărului” – Jupp Mueller

O simplă plângere depusă de Ludovic Orban în nume personal a provocat un adevărat cutremur în interiorul PSD şi pe...

Închide