Sport

Cum s-au descurcat atleții hunedoreni la Campionatul Național de Marş

Întrecerile Campionatului Național de Marș, secțiunea de iarnă, pentru categoriile de seniori, tineret, juniori și copii, s-au desfășurat recent la Timișoara.
La categoria 10 km feminin, sportive sub 20 de ani, atleta Sorana Tuțu, având dublă legi­timare la SCM Deva și CSS Bârlad, a câștigat titlul național, terminând proba după 53 de minute, 18 secunde și 65 de sutimi. Colega ei de club, Delia Mihaela Florea, a terminat pe locul 15, iar Anamaria Bolohan a abandonat pe final. În aceste condiții, echipa clubului devean s-a clasat doar pe locul al patrulea, sub potențialul sportivelor din echipă.
La categoria feminin atlete până la 18 ani, distanță 5 km, echipa care a reprezentat CSS Hunedoara, alcătuită din junioarele Andrada Valentina Dobora, Ana Sharah Han și Mădălina Antionia Laca, a încheiat competiția pe podiumul de premiere, cucerind medalia de bronz, cu un total de 48 de puncte.
Echipa junioarelor mici de la clubul hu­ne­do­rean alcătuită din Ioana Bîrzu, Carla Alexandra Gheorghesc și Andrada Lorena Pădurean a fina­lizat întrecerea celor 3 km pe locul cinci.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.