Cum s-ar putea salva Energeticianul de la retrogradare

23 mai 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipa Pandurii Tg. Jiu va fi depunctată de către FR Fotbal şi va retrograda, dacă nu-şi achită datoriile până la finalul lunii către doi foşti jucători din perioada în care evolua în Liga 1.

FIFA a înştiinţat FRF, pe 8, respectiv 15 mai, de procesele pierdute de Pandurii cu bosniacul Gordan Bunoza (31 de ani) şi sârbul Nikola Vasiljevi (27 de ani), iar sancţiunea constă în scăderea a nouă puncte în total, din cele acumulate în acest sezon.
Miercuri, Comitetul Executiv al FRF a decis aplicarea penalităţii în situaţia în care Pandurii nu îşi rezolvă litigiile de la FIFA până pe 30 mai, la ora 24:00. Pandurii Tg. Jiu mai are datorie şi către staff-ul lui Edi Iordănescu, printre care se află şi petroşăneanul Ionuţ Stelescu.
Dacă Pandurii nu-şi achită datoriile către Bunoza şi Vasiljevi, care se ridică undeva la 100 de mii de euro, atunci clubul gorjean va fi depunctat cu nouă puncte, ceea ce va însemna automat retrogradarea în Liga 3.
Cu două etape înainte de finalul sezonului, Pandurii ocupă locul 15, primul care asigură menţinerea, cu 41 de puncte, cu două peste Energeticianul, echipă pe care sâmbătă a învins-o pe teren propriu cu 2-1 şi au făcut rocada în clasament. Dacă va fi sancţionată cu nouă puncte, Pandurii TG Jiu va face loc formaţiei Energeticianul, care are şanse de salvare.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Hai Jiul Petrosani !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gimnaste devene la Cupa Mondială

Gimnastele Alexandra Mihai, Maria Holbură şi Carmen Ghiciuc împreună cu antrenorii Liliana Cosma, Marius Vintilă şi Florin Uzum au plecat...

Fotbal, Liga a III-a. Cetate Deva, la mâna ei, dar şi la mâna celor de la Chişineu Criş

Astăzi, vineri, cu începere de la ora 18, la Deva se va consuma o etapă importantă pentru formaţia locală, echipa...

Investiţiile au sprijinit dezvoltarea României

Creşterea investiţiilor publice a fost o prioritate a programului PSD de guvernare pentru a susţine dezvoltarea economică şi, în acelaşi...

Închide