Cum îşi bate joc Garda de Mediu de cetăţeni

Sorina Popa

Foarte curios cum cei de la Garda de Mediu Hunedoara nu amendează, decât după ce se sesizează alţii, pe cei care-şi fac depozite ilegale de materiale sau care fură pădurile din judeţ!
Dar cei de la Garda de Mediu sunt foarte vigilenţi atunci când vine vorba de toaletarea copacilor. De exemplu, recent, comisarii verzi au amendat serviciul pulbic de salubrizare din cadrul Primăriei municipiului Hunedoara, că… toaletează copacii de pe străzile oraşului. Asta, la cererile cetăţenilor.
Primarul municipiului, Dan Bobouţanu, a declarat că de acum va trimite toate solicitările hunedorenilor privind toaletarea copacilor către Garda de Mediu Hunedoara. „Noi nu tăiem arborii, doar îi aranjăm, ca la un vânt puternic să nu fie doborâţi. Astăzi (n.r.-) a fost un vânt nu foarte puternic şi a pus la pământ mai mulţi arbori din oraş. O salcie de lângă Hotelul Rusca şi un copac de pe strada Cerbului au căzut, acesta din urmă avariind un autoturism parcat sub copac (vezi foto). Primăria municipiului Hunedoara a oprit toaletările din oraş din cauza amenzilor primite de la Garda de Mediu. Până la rezolvarea situaţiei, facem un apel către toţi proprietarii de maşini să aibă grijă unde le parchează, pentru că noi avem mâinile legate”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.

2 comentarii la „Cum îşi bate joc Garda de Mediu de cetăţeni

  • 15 mai 2020 la 4:18
    Legătură permanentă

    dar gunoi si gaini moarte e voie sa fie depozitate in camp deasupra bisericii ortodoxe din cristur?

  • 15 mai 2020 la 12:15
    Legătură permanentă

    Daca ar veni la abatorul din Nojag sa vada ce este acolo se ard oase si nu poti respira din cauza fumului,arunca gunoiul de grajd pe marginea drumului si nimeni nu vede.Sau facut sesizari la garda de mediu de nenumarate ori dar ei sunt inexistenti ptr.cetateni!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.