Cum îşi bate joc Garda de Mediu de cetăţeni

14 mai 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Foarte curios cum cei de la Garda de Mediu Hunedoara nu amendează, decât după ce se sesizează alţii, pe cei care-şi fac depozite ilegale de materiale sau care fură pădurile din judeţ!
Dar cei de la Garda de Mediu sunt foarte vigilenţi atunci când vine vorba de toaletarea copacilor. De exemplu, recent, comisarii verzi au amendat serviciul pulbic de salubrizare din cadrul Primăriei municipiului Hunedoara, că… toaletează copacii de pe străzile oraşului. Asta, la cererile cetăţenilor.
Primarul municipiului, Dan Bobouţanu, a declarat că de acum va trimite toate solicitările hunedorenilor privind toaletarea copacilor către Garda de Mediu Hunedoara. „Noi nu tăiem arborii, doar îi aranjăm, ca la un vânt puternic să nu fie doborâţi. Astăzi (n.r.-) a fost un vânt nu foarte puternic şi a pus la pământ mai mulţi arbori din oraş. O salcie de lângă Hotelul Rusca şi un copac de pe strada Cerbului au căzut, acesta din urmă avariind un autoturism parcat sub copac (vezi foto). Primăria municipiului Hunedoara a oprit toaletările din oraş din cauza amenzilor primite de la Garda de Mediu. Până la rezolvarea situaţiei, facem un apel către toţi proprietarii de maşini să aibă grijă unde le parchează, pentru că noi avem mâinile legate”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ionica spune:

    dar gunoi si gaini moarte e voie sa fie depozitate in camp deasupra bisericii ortodoxe din cristur?

  2. sorina spune:

    Daca ar veni la abatorul din Nojag sa vada ce este acolo se ard oase si nu poti respira din cauza fumului,arunca gunoiul de grajd pe marginea drumului si nimeni nu vede.Sau facut sesizari la garda de mediu de nenumarate ori dar ei sunt inexistenti ptr.cetateni!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Medicii Emil Stoica Mariş şi Rodica Avram, noua echipă managerială a SJU Deva. Iar s-a schimbat modificarea la spitalul judeţean!

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean Hunedoara, Liliana Vaidner, propusă pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva,...

Peste 20.000 de măşti donate de UDMR Hunedoara

Prin intermediul Organizaţiei Judeţene Hunedoara a UDMR au fost donate, în cursul zilei de ieri, joi, peste 20.000 de măşti...

Milioane de lei pentru cei care nu au putut lucra în perioada stării de urgenţă

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) Hunedoara a plătit în aprilie şi mai indemnizaţiile de sprijin Covid-19 pentru...

Închide