Cum i-a păcălit vecina Ionelia, pe Sandu din Şoimuş şi pe tatăl său

2 februarie 2017 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Natalia Bumbac

A fost de bună credinţă şi a rămas păgubaş. Cam asta ar fi concluzia unei situaţii prin care trece Iacob Istrate (foto), un bărbat de 62 de ani din Şoimuş. Din spusele bărbatului, anul trecut a făcut o înţelegere cu o consăteancă, pentru un schimb de maşini. El şi-a respectat promisiunea, dar femeia ba. Drept urmare, a depus o plângere la poliţie din octombrie 2016, iar oamenii legii încă nu au intrat pe firul poveştii. Ceea ce l-a determinat pe Iacob Istrate să-şi facă publică problema prin intermediul ziarului nostru. Bărbatul nu poate sta liniştit, ştiind că maşina pe care o primise de la fiul său a ajuns pe mâinile unei „escroace”, aşa cum o numeşte el pe Ionelia Sicoe (foto), femeia care a abuzat de încrederea sa.

Se laudă că are „relaţii”
„În august anul trecut am primit un autoturism, marca Audi, de la fiul meu din Marea Britanie. După care, Ionelia Sicoe m-a contactat şi am convenit să facem schimb cu maşina ei, un Mercedes mai vechi. Pentru diferenţa de preţ a maşinilor, ea mai trebuia să-mi dea un teren de 560 de metri pătraţi în satul Archia. Ionelia Sicoe şi-a înmatriculat autoturismul Audi pe numele ei, dar a refuzat să treacă Mercedes-ul pe numele meu. Văzând refuzul, i-am înapoiat maşina şi i-am cerut autoturismul meu, dar ea a refuzat acest lucru”, ne-a spus Iacob Istrate. Acesta a mai afirmat că autoturismul era pe numele fiului său, iar pentru înţelegerea pe care a făcut-o cu Ionelia Istrate nu încheiat nici un contract, mergând pe încredere. Iacob Istrate ne-a mai spus că într-o discuţie pe care a avut-o cu Sicoe, aceasta i-a spus că ar trebui să stea liniştit, pentru că nu va putea rezolva nimic, deoarece ea are „relaţii”. Bărbatul a mai spus că maşina pe care i-a dat-o Sicoe nu era pe numele ei.

Nu-i este frică de plângerile la poliţie
Contactată pentru a-i cere un punct de vedere vizavi de acuzaţiile aduse de Iacob Istrate, consăteanul ei, Ionelia Sicoe ne-a declarat că maşina a primit-o cadou de la fiul acestuia, Sandu Istrate. Printre altele, ea ne-a repetat de mai multe ori că Iacob Istrate are „probleme psihice”, susţinând că ştie că are „certificat de handicap” şi că este un om în vârstă care „umblă cu prostii”. Despre plângerea depusă împotriva ei la poliţie, în care Iacob Istrate o acuză de abuz de încredere, s-a arătat foarte liniştită, spunând că nu îl va crede nimeni, pentru că maşina nu a fost pe numele lui, ci al fiului său. Ionelia Sicoe ne-a atenţionat că are studii juridice şi că „vrea să dea la INM”.
Totodată, ne-a îndrumat să-l sunăm pe fiul bătrânului, care ne va confirma că maşina i-a fost făcută cadou şi că nu îi este frică de plângerile depuse la poliţie împotriva ei, pentru că nu au ce să-i facă. Mai mut, ne-a declarat femeia, ea deţine şi un contract de vânzare-cumpărare semnat de Sandu Istrate, contract pe baza căruia şi-a înmatriculat autoturismul Audi pe numele ei. Femeia ne-a mai spus că până ieri nu a căutat-o nici un poliţist, pe tema plângerii depuse deja.

„Tatăl meu are dreptate”
Şi, pentru a avea o imagine mai clară, l-am contactat pe Sandu Istrate, fiul bărbatului de 62 de ani din Şoimuş, care se află în Marea Britanie, şi care ne-a confirmat spusele tatălui său. El ne-a spus că, într-adevăr, a „semnat în grabă, nişte formulare de tip vânzare-cumpărare, trase la XEROX”, la solicitarea femeii. În plus, acesta nu s-a arătat foarte optimist în a-şi recupera maşina, dată fiind lipsa de reacţie a autorităţilor faţă de plângerea depusă de tatăl său de aproape patru luni şi căreia nu i-au dat curs.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. FLORIN spune:

    Hai ma nea Sandu lasate pagubas ,zau asa uitate la poza ta si uitate la poza ei, merita ma.

  2. SANDU spune:

    FLORIN confunzi numele cu persoana din poza, si mai exact ce anume vrei sa spui prin asemanarea pozelor….. trebuie sa fi tanar si de sex feminin sa ti se faca dreptate, sau nu ai citit articolul cu atentie. Incearca din nou cu un alt comentariu

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Decontări pentru proteze la CJAS

În anul trecut, Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara (CJAS) a aprobat 7.706 de cereri pentru decontarea de orteze, proteze...

Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Hunedoara: Comunicat de presă

Precizări privind modificarea şi completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal şi a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură...

Cercetat pentru evaziune fiscală

Un bărbat de 52 de ani este cercetat de poliţişti de la transporturi pentru evaziune fiscală, după vce s-a constatat...

Închide