ActualitatePolitica si administratie

Cum folosesc cei de la Dreapta Unită Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara

Se dau corecți și cinstiți, dar folo­sesc instituțiile statului ca să-și lanseze candidații pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. Asta fac cei de la Dreapta Unită, adică USR, PMP și Forța Dreptei din județul nostru.
Recent, lansarea candidaților s-a făcut, unde credeți? La Camera de Comerț și Industrie Hunedoara. Că doar acolo nu se plătește, e gratuit, adică plătim cu toții. Oare ce spun oamenii de afaceri când în acel loc ar trebui să se organizeze alte activități, nicidecum cele politice ?. Dar unii se cred mai presus de lege. Și de ce să plătim noi pentru politica unora?
Hai că trebuie să se mai schimbe ceva și pe la Camera de Comerț și Industrie. Iar cei care coordonează Camera trebuie să ia măsuri urgente, iar organele abilitate să-și facă da­toria și în acest caz. Până când ne tot mințiți cu Camera de Comerț și In­dus­trie Hunedoara? Pentru ce sunteți plătiți, voi, cei ce conduceți o instituție de stat, până la urmă? Că doar nu sunteți pe moșia voastră. În afară de evenimente care nu au obiectul unei asemenea instituții, acum faceți și politică. (S.P.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura