Actualitate

Cum arată câinele de 23.000€ pe care l-a cumpărat un fost mare fotbalist, după ce a fost legat de mâini și de picioare de hoți

Fostul internațional englez Ashley Cole (41 de ani), în prezent antrenor secund la Everton, a fost victima unui jaf, în locuința sa din Londra, în 2020. Pentru a-și proteja familia în fața unor alte astfel de incidente, britanicul a luat măsuri.
Astfel, Cole și soția sa Sharon Canu au achiziționat un câine cio­bănesc german, în valoare de nu mai puțin de 23.000 de euro pen­tru a le proteja casa și cei doi copii. Câinele a fost antrenat în mediul militar și provine din părinți cam­pioni, cu experiență în luptă.
Jaful s-a petrecut în ianuarie 2020, în timp ce Ashley Cole era în locuință alături de soția lui, Sharon Canu, și cei doi copii. Potrivit do­cu­mentelor prezentate în instanță, hoțul l-a amenințat pe Ashley Cole că îi taie degetele dacă nu coo­pe­rează, chiar în fața copiilor săi și a iubitei. Cole a fost legat de mâini și de picioare cu un cablu. Fostul fot­balist a declarat că a fost trauma­ti­zat mult timp de această experien­ță.
Partenera lui Ashley Cole, Sharon Canu, a povestit că unul dintre hoți a amenințat-o cu un cio­can imens. Inițial, femeia a refu­zat să coopereze cu hoții, dar a ac­cep­tat când a realizat că sunt în pericol copiii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura