Cum a ajuns director tehnic al societăţii de transport a Primăriei Deva amicul viceprimarului Moş

4 martie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

La şedinţa de Consiliu Local Deva de săptămâna trecută, consilierul local Răzvan Mareş l-a întrebat pe Cosmin Filip (foto), directorul tehnic al Societăţii de Transport Public Local Deva, prezent în sală, dacă autobuzele pe care le-a achiziţionat firma primăriei sunt moderne şi corespund tuturor normelor europene.

Cine l-a numit, de fapt?
Iniţial, toată lumea a crezut că Mareş face glume pe seama lui Cosmin Filip, adresându-i această întrebare. În scurt timp, însă, am aflat că Filip chiar este directorul tehnic al societăţii de transport a primăriei.
„Nu ştiu să vă zic de autobuzele respective, pentru că administratorul cunoaşte lucrul acesta. Eu mă ocup de partea tehnică a autobuzelor. Sunt director de cinci luni. Am fost numit în funcţie. Consiliul Local m-a numit în această funcţie”, a afirmat Cosmin Filip la şedinţa respectivă.
În aceste condiţii, am vrut să aflăm cum a ajuns Cosmin Filip în această funcţie, având în vedere că toţi ştiau despre el că este un apropiat al viceprimarului Ovidiu Moş şi că-i conduce maşina acestuia, în general, şi-i face poze pentru Facebook. Dar, dacă aşa îl recompensează vicele pe „locotenentul“ lui, e cam mult, şi asta dovedeşte că nu îi respectă deloc pe deveni. Câţi dintre deveni au şansa să se angajeze pe un post bine plătit fără să aibă habar cu ce se mănâncă respectivul post? Şi, până când se fac angajările în acest fel, domnilor politicieni?

Intervievat de administrator
Întrebat, administratorul Societăţii de Transport Public Local Deva, Gabriel Giurasa, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN: „Cosmin Filip a fost numit în funcţia de director tehnic al societăţii în octombrie anul trecut. El a terminat în 2014 Facultatea de Autovehicule Rutiere de la Hunedoara. Şi-a depus CV la noi şi eu l-am intervievat. Şi a fost admis”. Giurasa nu a putut să ne spună şi ce l-a întrebat pe Filip la interviul respectiv şi de ce nu are habar acesta despre noile achiziţii, având în vedere că deţine funcţia de director tehnic. Poate la întrebările noastre va răspunde conducerea Primăriei Deva, nu de alta, dar să afle şi devenii cum se fac angajările în unele instituţii publice şi ce fel de persoane ocupă funcţii de conducere pentru care trebuie nu doar o diplomă, ci mai ales experienţă şi pregătire în domeniu.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ardiles spune:

    Fake news ! Lindicul acesta nu este amicul lui Mos ci este SCLAVUL lui ! Ii ia hainele de la spalat , ii face cumparaturile , este soferul lui cand vicele e beat ( adica tot timpul ! ) , etc.

  2. Gigel Peticel spune:

    Exact cum Ovidiu Mos a fost sclavul lui Cozmin Nicula caruia ii facea menajul si cumparaturile fiind rasplatit cu functia de viceprimar , tot la fel , cioflingarul asta de Filip este sclavul betivului de Ovidiu Mos si a fost recompensat cu o functie .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Acţiune de ecologizare în Deva, desfăşurată de liceeni

Sâmbătă, 2 martie, voluntari de la trei licee din Deva au făcut curăţenie în zona cunoscută sub numele de “Dealul...

Meşter hunedorean premiat la Gala „Tezaure Umane Vii’

Evenimentul derulat, zilele trecute, la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a celebrat creaţia românească tradiţională. Profesorul Mircea Lac (foto), meşter...

Exponatul lunii martie la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva propune vizitatorilor, începând cu data de 4 martie 2019, un nou exponat în cadrul...

Închide