Ce le pregăteşte primarul din Băcia femeilor din comună

4 martie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Primarul comunei Băcia, Florin Alba (foto), s-a gândit să le facă o bucurie doamnelor şi domnişoarelor din localitate, cu ocazia Zilei Femeii.
Aşa că, edilul le-a pregătit în acest an un altfel de eveniment, reprezentantelor sexului frumos din comună. Pentru că în anii trecuţi, era vorba de un spectacol, unde veneau nu numai femeile, dar şi bărbaţii, primarul Florin Alba a schimbat foaia. „Vom organiza în data de 10 martie 2019 o petrecere pentru toate doamnele şi domnişoarele din comună care vor să participe. Evenimentul va avea loc la Căminul Cultural din satul Tâmpa. Deja s-au înscris 150 de persoane. Va fi muzică, pregătim o masă îmbelşugată, tort şi flori. Este prima ediţie şi vrem să o continuăm şi în anii care vin, dacă vom avea succes şi le va bucura pe femeile din comuna noastră. Banii necesari îi avem din sponsorizări, dar şi de la bugetul local. Organizatori sunt Primăria Băcia şi Consiliul Local Băcia”, a declarat primarul comunei Băcia. (A.Năstase)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hahaha spune:

    Săracu’ de tine… Din ciclul” Las fierbinți”. Foarte frumos! Așa, cam cât poți tu. Cam atât poți… Tort și flori și să nu uiți cumva să le spui cine ești si câte faci tu pentru comunitate. Zâmbește-le larg si tâmp, impresionează până la lacrimi. Daaa…cheamă si ceva “oficialități”.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum a ajuns director tehnic al societăţii de transport a Primăriei Deva amicul viceprimarului Moş

La şedinţa de Consiliu Local Deva de săptămâna trecută, consilierul local Răzvan Mareş l-a întrebat pe Cosmin Filip (foto), directorul...

Acţiune de ecologizare în Deva, desfăşurată de liceeni

Sâmbătă, 2 martie, voluntari de la trei licee din Deva au făcut curăţenie în zona cunoscută sub numele de “Dealul...

Meşter hunedorean premiat la Gala „Tezaure Umane Vii’

Evenimentul derulat, zilele trecute, la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a celebrat creaţia românească tradiţională. Profesorul Mircea Lac (foto), meşter...

Închide