Actualitate

Cu o singură lovitură de pumn, l-a băgat în spital

Maximilian Gânju

Bărbatul agresat a avut nevoie de circa 40 de zile de tratament medical pentru a se recupera. Adolescentul a încercat să se disculpe și să susțină că era în legitimă apărare, pentru că tatăl său era ame­nințat de victimă.

Nu l-au crezut
Incidentul violent a avut loc în parcarea unui bloc din localitatea Hațeg, iar adoles­centul a pândit momentul când victima este cu spatele, s-a apropiat și a lovit-o pu­ternic cu pumnul în față. Bărbatul agresat a căzut secerat la pământ iar minorul a fu­git. În anchetă a încercat să-și găsească scu­ze, ba chiar să susțină că a încercat să-și apere tatăl. ”Inculpatul, în vârstă de 17 ani, a declarat faptul că în data de 27.02.2019, în jurul orelor 10:20, se afla împreună cu tatăl său și mama sa pentru a face cumpărături.În parcare, persona vătă­mată, după ce a coborât din propriul autovehicul s-a apropiat și a început să-l jignească pe tatăl său. A luat din port­ba­ga­jul mașini o șurubelniță și s-a îndreptat spre A. I (n.r. tatăl minorului) , iar în acest con­text inculpatul, încercând să-și fereas­că tatăl de un posibil atac, aplicându-i un pumn peste față persoanei vătămate”, sus­țin anchetatorii. Varianta tânărului n-a fost credibilă, mai ales că mai mulți mar­tori au văzut totul. ”Invocarea faptului că
l-a apărat pe tatăl său care era amenințat cu o șurubelniță este de asemenea nefon­dată, întrucât nu se coroborează cu decla­ra­țiile martorilor”, a arătat instanța. Mino­rul a fost trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și condamnat, dar nu va ajun­ge după gratii. Judecătoria Hațeg a dispus măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de 3 luni, iar supravegherea se face sub coordonarea Serviciului de probațiu­ne Hunedoara. Soluția instanței nu este însă definitivă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura