Cu infuzie de moral, CNS Cetate speră la al doilea succes consecutiv

12 octombrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

După victoria de marţi de pe terenul echipei clasate pe locul secund al seriei, CNS Cetate Deva speră ca în sfârşit să obţină şi primul succes al sezonului în propriul fief. Misiunea alb-albaştrilor nu va fi uşoară, adversară urmând să îi fie ACS Ghiroda, grupare aflată pe locul 3 în clasament.

Ghiroda, pe podium doar prin conjunctură
Seria de patru meciuri fără victorie întreruptă marţi la Craiova i-a dat un imbold moral trupei din reşedinţa judeţului, alb-albaştrii dorind să lege al doilea succes consecutiv şi totodată să obţină prima izbândă de pe teren propriu din acest campionat. CNS Cetate va întâlni pe ACS Ghiroda, echipă care deşi e nou promovată, ocupă locul 3 în clasamentul seriei a IV-a, din Liga a III-a. Totuşi, deşi e neînvinsă pe teren propriu, echipa timişeană, antrenată de fostul internaţional Paul Codrea, nu a „rupt gura târgului” în deplasare, având doar o victorie, pe terenul celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei. În rest, ACS Ghiroda a învins pe teren propriu echipe ca AFC Hermanstatd II Sibiu sau Internaţional Băleşti, pierzând în deplasare în faţa Centrului Naţional de Pregătire Timişoara sau a celor de la Naţional Sebiş.

„Avem nevoie de victorie!”
Antrenorul echipei devene, Sorin Cornea, consideră că pentru a putea spera la clasarea în prima jumătate a clasamentului, echipa sa are nevoie de o victorie în duelul de azi. „Sper ca jucătorii să se fi odihnit corespunzător după meciul de marţi, în care s-au dăruit exemplar, şi în faţa Ghirodei să obţinem o nouă victorie. Dacă vrem să fim sus în clasament, avem neapărat nevoie de victorie în acest duel”, a spus Sorin Cornea. Tehnicianul devean nu se poate baza în meciul de azi pe Tecsi şi pe portarul Baumann, ambii fiind accidentaţi, în schimb în lot ar putea apărea Alexandru Dan, care s-a pregătit normal alături de echipă. Partida CNS Cetate Deva – ACS Ghiroda se joacă azi, pe stadionul „Cetate”, începând cu ora 15.00. (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Autobergamo a debutat cu dreptul în UEFA Futsal Cup

Campioana României la futsal a început cu victorie grupa Main Round din UEFA Futsal Cup organizată la Deva, trecând cu...

Autobergamo a debutat cu dreptul în UEFA Futsal Cup

Ovidiu Mănăstire Campioana României la futsal a începu  cu victorie grupa Main Round din UEFA Futsal Cup organizată la Deva, trecând...

Bulina albă 12.10.2017

Călin Marian, directorul Direcţiei Judeţene pentru Agricultură

Închide