Cu colinda la preşedinte

24 decembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

05 colindatori

Nicolle Ebner

În spiritul tradiţiei împământenite încă din 2004, jurnaliştii hunedoreni l-au colindat ieri, pe preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ.

Presa, un rău necesar
Mai buni la scris decât la cântat, jurnaliştii au cam dat-o în bară când a fost vorba de repertoriu. Salvarea a venit de la preotul Mircea Mihuleţ, realizator de emisiuni la unul din posturile locale de televiziune care a reuşit să stârnească interesul preşedintelui Moloţ, spălând astfel şi neştiinţa jurnaliştilor în ale colindatului. „La Mărtineşti, satul în care m-am născut, am crescut în acest spirit al păstrării tradiţiilor şi obiceiurilor. De aceea, mi se pare normal să perpetuăm ceea ce am moştenit. Magia Sărbătorilor de iarnă are rolul de a ne face mai toleranţi, şi este momentul în care lăsăm la o parte politica, invidia, şi încercăm să fim mai buni. Cu presa, am o relaţie excelentă. Sunt atent la ceea ce scriu, pentru că nu-mi este indiferent cum îmi reflectă activitatea. Ei scriu ce vor, eu fac ce trebuie”, s-a destăinuit preşedintele CJ Hunedoara.

Crăciun fericit!
Dacă prestaţia jurnaliştilor a fost cam anemică, totuşi, sala de protocol a consiliului judeţean a răsunat de colindele interpretate de un grup de locuitori ai localităţii Bretea Mureşană, adus de primarul Devei, Mircia Muntean. Frumuseţea colindelor şi harul interpretării au fost răsplătite generos de gazde, mai exact Mircea Ioan Moloţ şi consilierul său, Nelu Ardelean. Pentru prima dată la un astfel de eveniment, a lipsit de lângă şeful judeţului vicepreşedintele Costel Avram care, anul trecut, l-a colindat cu mare sârg, alături de colegii de la PRM. În final, cu gândul la un an mai bun şi liniştit din punct de vedere social, s-au ciocnit pahare cu whisky, vermut şi ţuică fiartă, după pofta fiecăruia şi s-au mâncat sandvişuri şi cozonac.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trenuri anulate de sărbători

Având în vedere numărul scăzut de călători în zilele de Crăciun şi Anul Nou, CFR Călători a anulat mai multe...

Gura lumii

Fiindcă suntem la sfârşitul unui an în care am avut parte de o permanentă bumbăceală politică, de criză economico-financiară care...

Poveste adevărată de Crăciun

Campania „Fii şi tu Moş Crăciun pentru semenii tăi!“, iniţiată de studenţii Universităţii Ecologice „Traian“ din Deva, s-a dovedit a...

Închide