Sport

CSŞ Petroşani, fără medalie la C.N. de Sanie

Ciprian Marinuţ

Andreea Codarcea, principala speranţă a CSŞ Petroşani la o medalie, a ratat, la mustaţă, prezenţa pe podium la Campionatul Naţional de Sanie, desfăşurat sâmbătă şi duminică pe pârtia din Masivul Parâng.

De pe locul unu, pe patru
„Terenul propriu” s-a dovedit o armă cu două tăişuri pentru sportivii de la CSS Petroşani, care au participat, în week-end, pe pârtia din Masivul Parâng, la Campionatul Naţional de Sanie, rezervat cadeţilor şi copiilor. Talentata Andreea Codarcea, favorită la medalia de aur în proba de sanie simplu, la cadete, a fost încurcată în visul ei de a obţine o medalie, chiar de… excelenta cunoaştere a pârtiei, element care trebuia să fie principalul său avantaj. „Andreea a mers perfect în prima manşă şi s-a clasat pe locul întâi, conform aşteptărilor. Din păcate, în manşa secundă a accelerat prea mult şi a greşit ieşirea dintr-un viraj, probabil, pentru că îşi dorea mult o medalie şi se simţea în largul ei pe pârtie. Derapajul a costat-o retrogradarea pe locul patru, întrucât pârtia e scurtă, iar orice mică greşeală se plăteşte, iar clubul a rămas fără medalie”, a spus Zoltan Toth, directorul CSŞ Petroşani.

Dominare a CSS Sinaia
Competiţia a fost organizată de Clubul Sportiv Şcolar Petroşani, în colaborare cu Federaţia Română de Bob şi Sanie şi a aliniat la start peste 50 de sportivi copii şi cadeţi, de la toate cluburile din ţară unde se practică sporturile de iarnă. S-au desfăşurat câte două manşe de concurs la fiecare dintre cele patru categorii, respectiv cadete, fete şi băieţi şi copii, fete şi băieţi. Clasamentul pe medalii a fost dominat de CSS Sinaia, CSS Vatra Dornei şi CSS Topliţa, în vreme ce cluburile CSU Sinaia, CSI Vatra Dornei, CSTA Bucureşti, CSTA Caracal, CS  Miercurea Ciuc, CSU Piteşti şi CSŞ Petroşani au rămas în afara podiumului. Câştigătorii au fost răsplătiţi cu diplome şi cupe. Pârtia din Parâng, aflată în proprietatea CSŞ Petroşani, s-a prezentat în condiţii excelente, în ciuda zăpezii căzute din abundenţă în ultimele zile.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura