CS Hunedoara şi Viitorul Şoimuş, victorioase la Cupa Crăciunului

A şasea ediţie a Cupei Crăciunului, competiţie de minifotbal destinată copiilor şi juniorilor şi organizată de clubul CFR Simeria, a debutat la finalul săptămânii trecute cu turneele pentru sportivii născuţi în anii 2009 şi 2010. CS Hunedoara s-a impus la categoria de vârstă 2009 iar ACS Viitorul Şoimuş la categoria de vârstă 2010.

Titlu de echipă şi două individuale pentru trupa de pe Cerna
Organizată de Clubul Sportiv CFR Simeria, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local al oraşului Simeria, Cupa Crăciunului, ediţia a VI-a, a debutat sâmbătă cu turneele destinate copiilor născuţi în anii 2009 şi 2010. La grupa 2009 s-au prezentat la start patru echipe, şi anume CFR Simeria, CS Hunedoara, ACS Minifotbal Hunedoara şi Dacia Orăştie. S-a jucat în sistem campionat, fiecare cu fiecare, iar la final învingătoare a fost echipa CS Hunedoara (antrenor Alexandru Popovici). Trupa de pe Cerna a obţinut trei victorii din tot atâtea partide, fiind urmată în clasament de CFR Simeria, cu două succese, ACS Minifotbal Hunedoara, cu o victorie şi Dacia Orăştie. S-au acordat şi premii individuale, Marius Mihăilă (CS Hunedoara) fiind declarat cel mai bun jucător al turneului, dar şi golgheterul competiţiei, iar Dragoş Gîta (CFR Simeria) a fost desemnat cel mai bun portar al întrecerii.

Viitorul, surpriza plăcută a întrecerii
La grupa copiilor născuţi în 2010 s-au prezentat la start tot patru echipe, jucându-se de asemenea în sistem campionat, fiecare cu fiecare. La finalul celor şase partide, prima poziţie i-a revenit echipei ACS Viitorul Şoimuş (antrenor Alin Saraol), cu trei victorii, urmată de CFR Simeria Albastru, cu două victorii, Victoria Călan, cu un succes şi CFR Simeria Alb. Premiile individuale le-au revenit lui Vladimir Bocan (CFR Simeria Albastru), cel mai bun jucător al turneului; Matei Paşcalău (CFR Simeria Albastru), cel mai bun portar al turneului şi Alexandru Pascu (ACS Viitorul Şoimuş), golgheterul competiţiei. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a finalizat cu succes proiectul „Pro-Acces”

La Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (UAB) s-a desfăşurat conferinţa de finalizare a Programului integrat de facilitare a...

„Măcel” pe parchet! Autobergamo „a măturat pe jos” cu Muncitorul Reşiţa!

La ultima reprezentaţie din acest an în faţa suporterilor, Autobergamo Deva a învins cu incredibilul scor de 25-3 pe Muncitorul...

Agentul de pază nu s-a speriat

            Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Vețel au fost sesizaţi de către reprezentantul unei societăţi

Închide