CS Hunedoara s-a reunit aseară

13 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Lotul echipei de fotbal CS Hunedoara s-a reunit aseară, la sediul clubului, sub comanda antrenorului principal Raul Spătaru, pentru stabilirea programului de pregătire în vederea participării echipei în noul sezon competiţional.

În primele zile, programul este unul stabilit pentru readaptarea la efort a jucătorilor din lot, cu o vizită medicală şi apoi antrenamente la baza proprie. Urmează să fie stabilite şi jocurile amicale, dar după o primă etapă de pregătire.
Ca noutăţi am notat absenţa lui Ionică, cel care a plecat în Scoţia, la muncă, Dumitrescu, cel care are o propunere de transfer la o echipă de Liga a doua şi Burlacu, aflat în probe la Gloria Buzău, dar cu posibilitatea de a reveni, dacă nu semnează cu echipa buzoiană.
În ceea ce priveşte transferuri la echipa hunedoreană, este prefectată revenirea le formaţia de lângă furnale a lui Liviu Herci, fost la LPS Cetate Deva, iar în cursul acestei săptămâni este posibil să mai fie efectuate câteva transferuri.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sferturile de finală din Liga Campionilor şi Europa League

La sediul UEFA de la Nyon a avut loc tragerea la sorţi din cele două competiţii europene de fotbal intercluburi.

Drept la replică al SC Intralpin S.R.L.

      În cele ce urmează, vom analiza fragmentat Articolul intitulat “Cine şi de ce bagă beţe-n roate companiei Deva Gold...

Interviu cu Ovidiu Moş, viceprimar al municipiului Deva: „Municipiul Deva are nevoie de o nouă abordare asupra dezvoltării pe termen mediu şi lung“

– Domnule viceprimar, alegerile locale se apropie, sunteţi candidatul PSD pentru funcţia de edil al municipiului Deva. Cu ce gânduri...

Închide